onsdag, november 28, 2007

Kylig onsdag

När jag vaknade i morse så bara visste jag att det var svinkallt. Och ja, det är det. 13 grader freezing står termometern på och det är alldeles för kallt för min smak. På lunchen ska jag ge mig ut på jakt efter ett varmt set med jacka och byxa. Have to have. Annars klarar jag inte vintern.

Glöggtestet igår var en riktig succé. Vi gjorde ett blindtest och kunde konstatera att det är svårt att kunna sätta ord på smaker. Det blev en otippad vinnare som jag och Johnny fortsatte kalasa på efter glöggtestet. Vid sju var magen full av glögg men utan mat. Jag ringde ner min körkortslösa sambo på stan och så gick vi ut och åt. Det blev en perfekt tisdagskväll och, äntligen, så somnade jag i tid.

Idag ska det skrivas. Måste sammanställa glöggtestet och skriva rent lite andra texter. Har total idétorka angående min ledare. Händer inte så ofta. Får gnugga igång fantasin. Själv tycker jag att det är väldigt kul att läsa en välskriven ledare/krönika och kan ibland hämta inspiration från andra.

Nepp, nu ska jag snart sätta i mig min medhavda kräftstjärt/avokadosallad och ägna lunchen åt shopping istället för ätning.

Inga kommentarer: