måndag, november 26, 2007

Ergonomiföreläsning?

I morgon har min boss kallat till ergonomiföreläsning i Borlänge. Stort frågetecken. Antar att jag ska lära mig sitta på rätt sätt. Det kommer aldrig att gå. Jag har kanske världens fulaste och sämsta hållning när jag jobbar. Sitter liksom kutryggig med för låg stol och kikar in i MacBooken. Ibland skäms jag om någon tittar in på mig genom skylfönstret. Skyltfönstret måste för övrigt julpyntas. Fast inte förrän till helgen.

Anna och jag tog en grosshandlarlunch idag. Det vill säga en låång lunch med massa skratt. Tänk så roligt man kan ha. Om bara hälften av våra planer genomförs kommer det bli en rolig julmånad och bra start på det nya året.

Jag har fått mail från min gamla journalistiklärare som letat upp min mailadress. Blev så glad! En annan gammal lärare, Mia, har dragit med Ludde lillebror på Sida-projekt till Sydostasien. 20 januari sitter det lille livet på ett plan på väg till sitt livs äventyr. Nästan så att man blir avundsjuk... och sur eftersom han missar min 25-årsfest.

Ikväll ska delar av festkommittén ha skrattfest, det ser jag fram emot. Kanske borde ta med lite glögg? Vad gör man inte för att pigga upp en grå måndag. Glögg is the shit.

Inga kommentarer: