fredag, november 16, 2007

Glöggpremiär

Jag säger som Gert Fylking - Ä n t l i g e n! Hurra för att det är fredag. Hurra för att jobbveckan snart är slut. Nu är det helgtime.

Hörde ryktas på stan att det var Blossa-släpp idag. Rusade därför efter lunchen med Stefan till das System för att få tag i en flaska. Det var Blossa-hysteri, så kan man sammanfatta det. Jag fick med mig en flaska och beställde även jubileumsutgåvan som snart kommer till ett barskåp nära mig. Ikväll blir det nog stor glöggpremiär hemma hos familjen Jemthans/Westman. Blir en något udda kombo ikväll. Tänkte nämligen ta och svänga förbi Thai Asien Butik och inhandla lite färska thailändska grönsaker och lite spännande smaker. Helt sjukt att Bee, som har butiken, får hem färskt från Thailand varje vecka. Ikväll blir det alltså först thai och sen glögg. Smakupplevelser över världens gränser. Helt i min stil.

Idol 2007 goes gospel ikväll. Jag har inte sett programmet på typ tre veckor. Katafuckinstrof. Ikväll bänkar jag mig med sambo, katt och filt. Lovely. I morgon blir det lugnt, så lugnt. Fan vad jag är värd det.

Inga kommentarer: