fredag, november 23, 2007

Jag har lugn

Äntligen lugn! Klar, färdig, done. Trodde aldrig jag skulle hinna men som tur är så är man ju rätt snabb nuförtiden. Ett problem kvarstår dock - hur fotar man metallic-aktiga grejer utan att det reflekterar like hell? We have a big problem.

Snart går jag på glöggen. Ikväll är det nämligen ljusstöpning med halva Stefans släkt. Det ska bli väldigt kul, för jag har aldrig stöpt ljus. Dessutom verkar de där ljusstöpningarna vara riktigt festliga, och det är ju alltid trevligt. Alla jävla pepparkakor är också färdiga - finally. Nu ska det ätas.

Nu väntar lite textkorr innan jag ska ge mig ut på stan med spenderarplånboken. Måste ha ett nytt puder... sugen på Dior.. och en ny tröja.. och undies.. och... ja, det lär väl bli några påsar. Först på tur är det statliga alkoholmonopolet. Bara måste ha en glögg spetsad med rom.

Idag köpte jag min första Wunder-Baun (stavas det så?). Jag köpte den egentligen inte för att jag ville ha den utan för att jag inte kunde motstå en rosa med orkidée-doft. Dessutom fick jag den när jag var och köpte bildelar. Yes, Sofia Westman har idag inhandlat en ny handbromsvajer samt nya vindrutetorkare. Allt till Stefans bil, så klart. Men det kändes lite skumt att betala 900 spänn för lite biltjafs. Tur att jag fick Wunder-Baunen. Nu vet jag inte vad jag ska göra med den för det är nog förbud på att hänga på den i silverpärlan. Kanske Stefans VW Caddy behöver piffas upp? Jag tror det.

Det bästa är att när jag kommer hem så har mannen städat, bytt sängkläder och röjt undervåningen. Ibland är han en riktig pärla. Lyllos mig.

Inga kommentarer: