torsdag, mars 08, 2007

Säg att du älskar mig...

... såg vi igår. Den var riktigt bra! Men hemsk. När filmen var slut frågade Stefan varför jag hade smink i hela ansiktet. Puckot. Det var hemsk, hon blev våldtagen och sen var förortkidsen dumma. Haddy Jallow (eller vad hon nu heter) spelade huvudrollen som hon också blev guldbaggebelönad för. Det slog mig att hon ser fan så mycket snyggare ut på alla galapremiärer än vad hon gjorde i filmen. Där såg hon mest förorts-risig ut.

Idag är det internationella kvinnodagen. Jag sätter min högra hand på att Stefan inte har en aning om det. Jag förväntar mig att bli behandlad som en riktig lady. Har försökt hinta till mina anställda att jag borde bli duktigt påpassad idag. De såg ut som frågetecken. Hallå - jag är en kvinna och det är internationella kvinnodagen.

Igår skulle vi också ha samboråd. Det är nämligen så att vi aldrig någonsin kan vara seriösa och bestämma något. Vi börjar prata om saker men det spårar alltid ur och vi börjar skämtslåss eller hälla kolasås i öronen på varandra eller liknande. Igår lyckades jag f.ö. strypa Stefan. Vi skämtslogs på golvet i vardagsrummet och hade mig i ett grepp som jag inte kunde ta mig ur. Då tog jag tag i hans silverlänk han har runt halsen och vred om. Det kom ett hemsk ljus ur stackarns hals men han släppte taget om mig. Sen fick jag be om ursäkt. Pinsamaste är att Stefan på innebandyträningen senare samma kväll berättat att hans flcikvän strypt honom, för min datakille, som spelar i samma lag. Känns seriöst. Iaf så stod följande punkter på dagordningen igår: 1. bil? 2. hus? 3. resa? 4. helgen? De här punkterna tog sin lilla tid, det blev ju så klart en hel del flams och trams också. Iaf så kom vi fram till att vi nog ska köpa pappas fina Audi när han ska byta i höst. Hur vi gör fram till dess är ännu oklart. I husfrågan kom vi fram till att vi verkligen måste börja titta på ritningarna och iaf bestämma det utvändiga, dvs färg, fönster och tegel. Det blev bestämt att vi i helgen ska ta fram ritningarna och börja skissa själva. Vi ska också åka och titta på fönster samt åka runt och titta på hus för att få idéer. När det gäller resan så känns det som om vi måste åka till New York. Vi snackade ju om det först men blev sen lite snåla och började fundera på Barcelona, Rom, Venedig, London eller nån annan europeisk huvudstad. Nu ska jag snart ta och ringa pappas kontakt på en resebyrå. Så det blir förhoppningsvis The Big Apple.

Nu ska jag springa iväg och äta lunch med härliga Pamela. Vi ska diskutera mitt träninsgprogram bla. Hon är nämligen PT och har gett mig tre pass i födelsedagspresent.

1 kommentar:

Anonym sa...

Barcelona är inget att ha,usch nej. Välj Venedig vet jag...!