torsdag, mars 15, 2007

Jag som revisorsuppleant

Igår var jag på en mycket intressant tillställning. Styrelseledamotsutbildning. Det var en lång dag med styrelseproffset Thomas Nielsen, men mycket givande. Jag fick på en gång massa ideér till styrelsen på Magazin som jag nu ska verkställa. När jag var på väg hem från styrelseutbildningen hände en ganska passande grej. Företagarna i Mora ringde och frågade om jag ville bli suppleant i deras styrelse. Ganska ironiskt med tanke på att jag precis avslutat en utbildningsdag om just detta. Roligaste är också att det är revisorsuppleant jag ska vara. Jag, som revisor? Haha. De försäkrade mig dock om att jag inte behövde kunna så mycket om det. Och grundläggande företagsekonomi kan jag ju. Kul med mitt första styrelseuppdrag, även om det är suppleant. Nu är frågan vad jag ska ta för arvode. Thomas Nielsen berättade att han brukar ta cirka 40 000 på ett år. Känns som om jag får lägga mig lite lägre, hehe.

Idag är en härlig dag. Eller, alla dagar den här veckan har varigt härliga dagar. Anledning: våren har kommit till Mora! I alla fall till viss del. Och det är ljuvligt. Allt blir så mycket lättare. Och ljusare. Och härligare. I love it!

Lika härligt är inte att jag ska få lov att sova själv i natt. Stefan ska vara borta och jobba och jag kommer få somna utan hans starka armar runt mig. Fy så hemskt. Som tur är kommer han hem redan i morgon. Och det är tur för oss båda. Vi har inte varit i från varandra sedan jag var i Indien. Som gräsänka kommer jag att ägna mig åt jobb. Vilket iofs är bra, för det kommer inte att vara någon myssjuk sambo som stör.

Apråpå våren så vill jag bara ut och tokshoppa vårkläder. Och det nu! Men, det får vänta. Dels för att utbudet i Mora är som det är och dels för att jag måset skriva. Och det nu.

Inga kommentarer: