söndag, mars 18, 2007

Livet är så kuuuul

Jag älskar mitt liv. Jag älskar min kille. Jag älskar mitt jobb (trots att jag är där nu, på en söndag). Jag älskar vårat hus (trots att det är världens fulaste). Jag älskar alla planer. Jag älskar att vi ska åka till NY. Jag älskar tamejfan allt.

Världens bästa helg (obs jag kör bara med superlativ idag) började i fredags. Stefan var sen hem från Lofsdalen och vi skulle på kalas med hela hans kompisliga. Kompisarna ringde och sa att jag minsann skulle med dem ändå, trots att det skulle dröja några timmar innan Stefan anlände till Orsa Bowling där festkvällen skulle börja. Vi började dock ännu tidigare hemma hos Benny, som var kvällens firandeobjekt, han fyllde nämligen 29 år. Hemma hos Benny och hans sambo Linda var det glatt. Jag firade vårens ankomst med rosévin (underbart) och resten firade med öl. Kraftigt överfull bil åkte vid sju till Orsa Bowling där vi mötte upp resten av partyligan. Efter en massa drinkar och mat var det dags att bowla. Vid det laget hade också min älskling anlänt. Som vanligt när man ska bowla med alkohol inblandat så var alla ganska bra först men blev sämre och sämre. Iaf jag. Efter bowling bar det av på mellanfest hos Benny och Linda. Det var en riktigt glad tillställning och jag pratade mycket med Karin, som är ihop med en av Stefans polare. Hon var en tjej helt i min smak. Ibland dkan det ju vara så att man måste umgås med sin respektives partner och denne inte alls är särskilt rolig. Så är det inte fallet med Stefans kompisars tjejer för de är verkligen klockrena!

Efter mellanfest var det dags för utgång. Jag och Linda bestämde att vi promt skulle ha den första taxin och i den drog vi med oss Hasse och Jimmy. På Lilla Krogen var det liveband och ganska bra med folk. Det var en trevlig kväll och när krogen stängde kändes det på tok för tidigt för att åka hem. Så - det blev efterfest. Hemma hos oss. Alla var fyllehungriga så jag kom på den lysande idén att laga kycklingwraps. Det var mums. Men det tog sin lilla tid att laga. Under tiden hann grabbarna bland annat med att spilla rödvin på min Indien-duk och ha x antal högljudda diskussioner. Kvällens roligaste var definitivt Jimmy som på Lilla Krogen började hojta om att han tappat sitt VISA-kort. Det roliga med det är också att han skrytit tidigare på kvällen om att han fått swedbanks nya kort, som ingen annan hade. Kortet ringdes och spärrades. När vi var på väg hem så hittade Jimmy kortet i bakfickan. Jag frågade lite försynt om bakfickan kanske inte var en av de första ställen att leta på om man tappat bort ett kort. Oklart vad jag fick för svar.

Igår var vi ganska möra. Och jag var inte ett dugg avis på Stefan som skulle på klassfest. Det var nämligen 15 år sedan de slutade nian. Medans han och grannen började dricka drinkar vid fem tog jag det såå lugnt. Åkte till jobbet och fixade lite. Hann också med en långpromenad och fika hos svärföräldrarna. Sen tyckte jag att det var dags att dricka lite lördagsvin så jag bjöd över grannen Hasse. Tänkte först gå ut men skippade det till fördel för sängen. Så skönt att vakna pigg och fräsch i morse.

Nu ska jag skriva två texter till. Sen blir det en sväng förbi videobutiken och China House. Jag är nämligen fruktansvärt sugen på stekta nudlar med kyckling och Djävulen bär Prada. Japp, här ska mysas.

Inga kommentarer: