måndag, februari 09, 2009

Vykortsdag

Såna här dagar vill jag stanna hemma, gå på långpromenad och ta en sväng med skotern, alternativt åka upp till Eldris och ta en skidtur. Så. Vackert. Massor av snö, snötyngda granar, gnistrande sol och minus femton. Den riktig känslan får man bara här ute, inte i "stan" (känns rätt patetiskt att kalla Mora för stad). När man bor så här på vischan så tycker jag att man lika gärna kan bo på landet på riktigt. För hur mycket stadskänsla är det egentligen inne i Mora? Inte ett dugg, i mina ögon. Trots det är det sjukt skönt att varje dag åka ut hit till Långlet efter jobbet. Till landet på riktigt. Till det här:




Klockan nio skulle en känd person ringa upp mig. Har därför avvarat tid för telefonintervju på en i övrigt fullspäckad dag. Tror ni den kända personen har ringt ä? Icke! Annat var det med EMD i fredags. De skulle ringa 07.15 och då ringde de också. Är lite irriterad nu faktiskt eftersom det ställer till det även för kommande "måste göras"-saker under dagen. Jaja, ska sörpla på min yogi-te och hoppas att personen i fråga ringer någon gång.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhh!! Irriterande med de där kändisarna. Är det något jag har fått lära mig under mina stunder som journalist är att det finns kändisar och det finns kändisar. En del är verkligen bara för mycket... men så finns det de som verkligen överraskar. En av dem var Janne Schaffer, trevlig kille :)
Hoppas det löser sig!
Kram
Sol jenny