måndag, februari 23, 2009

Ännu en helg till ända

Gud så synd jag tyckte om de stackarna som pallrade sig igenom Öppet Spår i går i totalt snöfall, all day long. När jag var hemma på lunch i dag kom svärfar, som åkte, och refererade sitt tionde och, som han själv uttryckte det "definitivt sista lopp". Och jag och Stefan som hade tänkt att åka. T u r att vi inte gjorde det.

I fredags var det dags för Ica-outfit och blåbärssoppeutdelning. Roligaste året hittills, men det beror ju mest på vilka som man står där med. Jimmy och jag representerade vår del (en annan del) av Långlet. Man känner sig ungefär som en vandrade Ica-boll med tre lager under, täckkläder och så röd fleece-tröja på det. Observera mina biff-armar.



Oj så roligt Jimmy hade när han delade ut sportdryck.

På fredagskvällen anlände sykonen Friberg. På lördagen var det dags att heja på svägerskan och Emelie i Tjejvasan samt visa Stockholmarna Eldriskontrollen, Där provsmakades det blåbärssoppa. Vi lyckades också missa Emelies passering, måste väl ha snackat för mycket eller nåt.





Så bar det av på stan och lunch på Hörnet. Vi fick också med oss en sån där urtjusig designad dammsugare i cerise. Så flott att ha att suga upp smulor med, när man (jag) inte orkar hämta centraldammsugaren.



Vaknade upp söndag morgon pigg och fräsch. Snön vräkte ner och hela ligan mös ner sig i soffan för lite sport, först skidor och sen hästhoppning. Janne åkte också Öppet Spår men bröt i Oxberg. Efter att han hämtats och allihopa ätit pasta bolognese i vår matsal for Fribergs hem för denna gång.

I dag hade jag hoppats få inreda vårt nya rum men eftersom målaren, som haft tre jäkla veckor på sig att måla klart fortfarande inte har gjort det så lär det få vänta några dagar till. Bästa svärfar har i alla fall lagt in ekparketten och den ska jag spana in när jag kommer hem. Innan dess ska det skrivas. Som vanligt om måndagar. Känns som om den här veckan kommer att gå i turbofart och på torsdag kommer mina tjejer. Hurra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg bild på Jimmy.
Hälsa honom från mig :)
Kram
Sol Jenny

Sofia sa...

Jimmy är härlig. Jag ska hälsa :)
Kram kram.