måndag, februari 16, 2009

Pics från gårdagen

Måndag morgon. Tror inte att det spelar någon roll hur många timmar jag sover mellan söndag och måndag. I natt blev det nio och jag är ändå trött. Wtf! Nåja, kunde ta det lite lugnt nu på morgonen och redigera bilder, då behöver man ju inte vara överdrivet alert i skallen. Som tur är.

I går var det en riktig utedag. Vi bylsade på oss ordentligt och tog en härlig skotertur. Sen släpptes jag och lilla vrålåket lösa. Åkern framför oss är, eller snarare var, som ett enda stört pudersnölandskap. Jävlar vad jag körde. Hittade en perfekt runda runt på åkern, över en liten bro, bort till ett ödehus och hem igen. Jesus så roligt det var. Sen skulle Stefan spela hockeybockey borta på isplan i Selja. Jag tog skotern dit och fick ge mig ut på upptäcksfärd band skoterlederna. Kom fram till att man lika väl kan åka över åkrarna. Roligaste. När jag skulle hem igen råkade jag dock köra fast skotern ungefär vid majstången här i byn. Kände mig som ett fån när jag stod och försökte dra loss den samtidigt som alla bilar åkte förbi bredvid på riksvägen. Nån tutade. Haha, very funny. Fick ge upp och gå hem med hjälmen i handen, tur att det bara är ett hundratal meter. Senare fick Stefan dra loss mig men vid det laget hade jag lessnat på skoteråkning och var mer inne på snöpowerwalkning.

Kvällen avslutades med den svennigaste av alla Svensson-rätter. Tacos. Stefan tjatade så. Men det var rätt gott. Dock inte lika gott som "Passion for caramel". Vi satte nästan i oss ett helt paket glass. Sen somnade jag.


Gårdagens outfit


Lekstuga på åkern. Sorry alla grannar och granar.


Passade på att ta några bilder på vårt fina hus. Altanen är inte klar, det ska på räcken och grejer. Inte heller den uppepå är färdig, där ska det naurligtvis bli en härlig balkong.


Huset från vägen.


Så här fin var åkern efter min och lilla vrålåkets framfart.


Det här är Ramses del av gården. Hans snälla matte har skottat en gång fram till vår lada som är favoritplatsen ute. Där sover han och jagar allt som rör sig och kommer därefter in spånig och luktar skumt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh jag hade ju kunnat följa med dig med min skoter, kanske vi ska ta med våra respektive på en skotertur i helgen? Kram

Anonym sa...

Åh jag hade ju kunnat följa med dig med min skoter, kanske vi ska ta med våra respektive på en skotertur i helgen? Kram

Karin sa...

Ser fantastiskt ut. Men väldigt kallt. Jag fryser ihjäl här hemma... 35 grader i Filippinerna var skönare än det här. Fast det är ju mysigt med snö.

Ska du inte dra en spontanare till Sthlm i helgen och fira min födelsedag? Vore så himla roligt!

Sofia sa...

Tin: Inte i helgen men gärna nån annan helg. Dessutom har jag j läst att ni ska på Gbg Horseshow :)

Karin: Men åh, hur roligt hade inte det varit! Har dessvärre planer. Får komma ner och fira i efterhand. Hur var Filippinerna och Robinson-inspelningen?