torsdag, februari 12, 2009

Torsdag

I dag känner jag mig back on track. Har många saker på agendan i dag, och det är precis en sån torsdag som jag vill ha. Först nu på morgonen blir det nagelfix, ska på ett jobb i kväll så jag kan ta några timmar off. Till lunch ungefär anländer Åsa från Blg-kontoret. Lunch och lunchshopping kan jag ge mig den på att det blir innan det blir eftermiddag.

I går fick jag till det extra bra i köket. Mortlade tre sorters peppar, rosé, grön och svart, och vände laxfiléer i det som stektes i rikligt med smör. Så körde jag in sötpotatis och potatishalvor i ugnen med en god örtblandning. Eftersom jag hade avokado en masse hemma blev det en limegucamole som tillbehör. Det var riktigt jäkla gott. Rekommenderas, fick dock ingen bild på det hela.

Anar att jag börjat missbruka SATC, igen. Såg kanske en och en halv säsong i går. Avslutade dock en tung tv-kväll med tv-tittande i sängen. Tänk hur bortskämd man är med stor skärm. 52 tum har vi i vardagsrummet. När man sen ska se i sovrummet på 32-tummaren så känns den som en liten plutt. Hur som helst så fick lilleplutt-tv:n visa ett avsnitt av i mitt tycke det roligaste som någonsin gjorts; Brittiska The Office. Skrattfest. Köp den boxen, om ni inte redan har den.

1 kommentar:

Anonym sa...

OM du gilar brittisk måste jag bara rekomendera: Coupling och Little Bittian. Förmodligen de roligaste serierna som gjorts :)
Puss!