torsdag, februari 26, 2009

Mina tjejer

Den här trion kommer att gå loss i Mora med omnejd i helgen.



Lagom till min hemmagjorda hamburgerbuffé är klar kommer Emelia och Åsa. Och det ska bli så roligt att det inte är klokt. Känns skönt att vi har torsdag till söndag och inte massa måsten. Nu kan vi bara göra vad vi vill och får tid för det där hänget i soffan men mysisar och chirre, dirre, lärre. I morgon tror jag att det blir en riktig ladies night med romantiska kärlekskomedier, bubbel och rosa chokladdalahästar. Stefan och Heniz ska på hockey och det passar ju alldeles utmärkt.

Tror att stadsbrudarna ska få vara med om studiebesök i Vasaloppskontrollen också. Så att de har något att snacka om när de kommer hem. Blir nog också säkerligen en festrunda i tältet, våfflor i Smidgården och lite häng på stan. Och så ska de få leka på varsin skoter (om svärfar är snäll och lånar ut sin).

Innan chicsen anländer ska jag jobba bort lite så att jag med gott samvete kan vara ledig i morgon. Har redan hunnit besiktiga bilen. Och den gick givetvis igenom. Nu ska det skrivas men först fikapaus med grabbsen.

Inga kommentarer: