torsdag, januari 08, 2009

Rysk invasion

Bakis och dann på Ica, i tisdags träffade jag på det första lasset. Lasset ryssar. Tomteland har börjat med rysk charter och ja - det märks. De är nyrika, iklädda päls, blingbling och luktar äcklig parfym. Och så pratar de obegripligt och visar faktiskt ingen som helst hänsyn i affärerna. I dag var de på Åhléns, i blomsteräffären, skinnaffären och bokaffären. Russia all over, kan man säga.

I dag har jag hunnit med bra saker som att göra bra rep och shoppa. Januari är månaden då typ alla fyller år. Svärmor i dag, Ters i morgon, jag och pappa den 19:e följt av Ludde den 25:e. Jag var så klart ålagd att fixa presenter till dagens och morgondagens födelsedagsbarn. Eftersom jag gjort ett så bra jobb fick jag lov att fira mig själv lite också, i förskott liksom, med skjorta jag fingrat på länge samt ett par chinos, som jag även de fingrat på. Tur att man är vip-kund på den där affären och fick köpa kläderna till nästa veckas rea-priser. det kallar jag special treatment.

I kväll ska det städas i Långlet, för i går blev det inte många knop för fröken Westman. Istället blev det BBC Food i flera timmar och sen sänggång. Det får jag ta igen i dag innan vi ska på födelsedagsfika.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Holla! Har kommentar fran ett paron som skriver pa spanskt tangentbord fran Montevideo.
Vi har det kanon. Trevlig stad omgiven av frascha beacher. Vart hotell ligger 200 m fran havet, fran vart fonster ser vi ut langt over sydatlanten.
Igar pressade vi ordentligt, mamma kaxig och ville aldrig sluta; "jag kanner nar jag fatt nog". men idag kom det surt efter, svullet och brant pa oss bagge. Sa idag fick vi ta bussen in till gmala stan och dra i butikerna, gar ju det ocksa. Lyckades for en gang skull ata lite till lunch, ikvall kan vi nog ga ut och ata middag. De flesta dgr har vi varit for matta efter lunchen.
P&K fran din snalla pappa

Sofia sa...

Åh va roligt att höra från er kära päron. Känns som att jag skulle vilja förflytta oss till er. Typ nu. Här är det kallt men soligt och fint. Vi har börjat jobba igen och fritiden går åt till att renovera gamla köket.
Ska bli så kul när ni kommer hem. Hälsa mamma att hon ska förbereda sig på att laga mat - nästa helg ska vi nämligen ha födelsedagsfest i Långlet ;)
Kram från blondinerna i Långlet (alla tre)