måndag, januari 19, 2009

Födelsedagsfesten i bilder


Mina fina Uppsalatjejer äter buffé


Min Morapingla Linda var givetvis på plats.


Favvoparet Matilda och Tobias.


Fiffan vad jag saknar Emelia och Åsa. Sweet att få ha dem hos mig en helg.


Min hunk, Tobbe, Jimmy och Matida.


Mamma, Tobias, en framtittande Stefan, Matilda och pappsen. Päronen hävdade å det bestämdaste att de minsann inte var bruna efter Sydamerikaresa. Yeah right.


På bordet står en plinga som pappa snällt köpt till Stefan i Buenos Aires. Den ska tydligen stå på bardisken så att Stefan kan plinga när han vill att jag ska servera öl eller mat. Under festen var plingan dock med i "singelspelet" vid matsalsbordet. I korta drag gick det ut på att singlarna frågade ut varandra. När Johan joinade spelet ändrade frågorna karaktär och det blev i stort sett bara snusk, som alltid när Johan öppnar munnen.


Peter var givetvis på hugget och charmade alla tjejer som kom i hans väg. Härliga Maria var Singstar-queen och Stefan E bjöd på skumpa.


Först vägarde de tondöva men sen tog Benny saken i egna händer och typ lyfte fram mor och far till mickarna. Diggiloo diggiley framfördes innan seniorerna for hem...


... då tog dock andra över. Deris och Emelia satte ribban med en hejdundrade version av Wind of change (som för övrigt fanns med på det senaste tilskottet i Singstar-biblioteket, Singstar Rock). Vilken show det blev - och vilken inlevelse. Headbaning, kärlek, golvåmning och lite annat hanns med på ite drygt tre minuter.


Snyggingarna Tobbe och Emelia hade roligt.


Hårda killar dricker skumpa - och bål. Benny och Peter.


Jo, nu börjades det. Tänk så roligt det kan vara att visa tungan efter x antal glas champagne.


Jo, vi pose:ar. Som aldrig förr.


Ju senare det blev desto fler ville sjunga. Matilda och Johan samt Jonas och Emelie delade mick.


Andra tittade på. Men jo, de sjöng de med.

Tack alla mina underbaringar som kom på en svårslaget rolig fest.

Inga kommentarer: