lördag, januari 10, 2009

Energiväder

Helgen har börjat bra, förutom att S blivit sjuk. Och vi vet ju alla hur det blir när killar är sjuka: det gnälls som aldrig förr. Efter turbostädning i går svängde jag ihop en fisksoppa. Det såg ut så här när det var klart:



Sen tog Let´s Dance vid. Alltid kul att se första programmet men sen tycker jag att det blir lätt uttjatat. Vid tio tog jag dagens tidningsskörd och kröp ner i sängen med sängvärmaren Ramses. En timme sedan slocknade jag och herregud vad skönt det var att vakna elva timmar senare. När jag slog upp mina ögon hade sjuklingen tänt en brasa, kokat ägg och dukat fram finfrulle. Så vill man vakna. Att det dessutom är tio minus och gnistrande sol gör att man får skön energi. Så här ser det ut utanför matsalsfönstret just nu.



Efter att jag handlat ingredienser till dagens middag så bär det eventuellt av på vinterns första skidfärd. Ullis vill att jag ska följa med till Grönklitt men just nu känner jag mest för Vasaloppsspåret. Eventuellt hinns det också med en ridtur. Klart är i alla fall, om inte S blir allt för krasslig under dagen, att Ullis och Micke kommer på middag ikväll. Längesen vi hängde så det ska bli grymt kul.

Inga kommentarer: