fredag, juli 31, 2009

Friday I´m in love

Äntligen, äntligen fredag! Jag pimplar en latte och förbereder mig för dagens uppdrag, roliga sådana dessutom. Ska vara on tour nästan hela dagen vilket betyder att jobbdelen av denna fredag kommer att gå fort.

Positivt med att vara tillbaka i gamla gängor är alla trevliga luncher. Matilda och jag hade en rejäl update i onsdags och i går fick jag sällis av Tin och av en söt, men arg, Svea. En av Tins vänner var med också, en riktigt trevlig tjej. Alltid kul med nya bekantskaper tycker jag. I dag blir det eventuellt lunch med fina Karin och lilla Ella.

I går kom det hem en kille med en färgsprutarmaskin. Taket i övervåningen grundmålades och det blir ju bara så bra. I dag sprutas det igen och sen har jag mitt finfina vita tak. Lycka! Och så lätt det gick. Färgsprutarmaskiner is the shit.
Efter målning och annat pill gick vi på bio. Stefan var rolig och trodde ända till vi satte oss i biosalongen att vi skulle se Sommaren med Göran. Jag förklarade att det var Johan Falk vi skulle se. Den var riktigt bra. Helst för att vara svensk. Och jag älskar ju polis- och pangpangfilmer.

1 kommentar:

Lisa sa...

hejsan tjejen!
tack så mkt :) jag blev otroligt nöjd själv med bilderna! så roligt när det blir så bra :)

det här med namnval.. ha ha! om vi fick en pojke skulle han heta Hugo eller Victor.. och en flicka Tuva.. när han kom ut var han så stor så varken Hugo eller Victor passade och vi funderade lääänge.. en barnmorska sa Oscar nere på operationen redan och det låg i bakhuvudet tills vi båda kom fram till att det passade ju en stor bäbis :) dagen efter när vi bestämt så såg vi att det toppa namnlistan! då blev man lite sur men ja.. det var bestämt och han var en Oscar så ja :) ha ha!
svårt det där med namn alltså..

ha de bra och lycka till!
kram.