måndag, juli 06, 2009

Snart drar vi

Det är måndag, men det har man ju ingen aning om eftersom jag är härligt semesterdagvill. I dag har det varit en fixardag. Vi har farit runt i Caddyn men har nu äntligen landat i soffan. Nu senast kom vi från Venjan där Stefan hjälpte till att koppla på nåt till avloppet. Sjukt att vi numer har vatten och avlopp i sommarstugan.

Det är ganska skönt att det är svalare och lite halvrisigt väder sådär. Dels för svullnaden och dels för att det känns bättre att dra iväg, vilket vi ska göra i morgon. Just nu ser det ut som att vi åker till min gamla hometown Uppsala i morgon. Häng med brorsan och Ida, Åsa och nån mer av tjejerna samt Peter och kanske Deris. På onsdag åker vi vidare till Stockholm och checkar in på hotell. Nybyggda Clarion vid Centralstation blir det nog. Flott. Det kommer bli intensivt för det är så många jag vill hinna träffa. På onsdag kväll är det spikat reunion med gamla fjortisligan; jag, Emelie, Parde och Pyran. Lovely! Känns som hundra år sedan vi fyra sågs samtidigt. På torsdag ska jag träffa Leo, min finaste Leo. Han är lite som min storebror och vi har ju även bott tillsammans som kombos. Hur som helst så är han hemma från Dubai, där han bor sedan ett halvår. Vi har inte setts på ett och ett halvt år, sen jag fyllde 25 år, så det ska så klart bli helt underbart. Så vill jag hinna träffa Fribergarna. Och Karin, Ella och Freddan, Och kanske Karin och co. Och några till. Får se hur många som hinns med.

I går efter middagen så blev min mage till en ballong. Hård som fan. Det har inte släppt ännu och jag känner mig skönt uppblåst. Så att det stundtals faktiskt känns när jag andas. Det är som en boll mitt på. 13 veckor kvar. Tjo och tjim.

1 kommentar:

Angelica sa...

Åh vad fin mage. =) Nästan så man önskar att man var gravid själv när man ser en sådan.

Fråga mig inte hur jag hamnade inne på din blogg men sen den dagen jag först läste den så är jag fast. =)

All lycka till dig och familjen.

kramar // Angelica Wassdahl