onsdag, juli 15, 2009

Tips gånger två

I jobbet får jag en massa mail, telefonsamtal och via andra informationskanaler en hel drös med förslag på saker som folk av olika anledningar vill att jag ska skriva om. Utan att ingående gå in på hur selektionen går till så är vissa saker skrivbara och andra inte.

Här i bloggen känner jag inte att jag behöver ha samma restriktioner, utan kan tipsa om saker som jag tycker är intressanta av just den anledningen att jag tycker att de är intressanta. Ett företag som jag vid flera tillfällen fått prover från är Björk&Berries. De håller till i Gästrikland och gör icke djurtestade produkter av naturliga ingredienser. För en tid sedan fick jag det här i brevlådan på jobbet:




Två helt underbara produkter i serien Rasberry Blossom. Body scrub med ekologiskt rött te och sötmandelsmör samt hand & body souffle med ekologisk rapsolja och rött te. De här kan jag verkligen rekommendera då de båda är helt ljuvliga. Scruben är skönt rivig och soufflén gör huden mjuk. Största bonuset är doften, det doftar helt magiskt av hallon. Inte konstgjord hallon utan riktiga hallon. Testa! Vet att de finns på Åhléns här i Mora.. är rätt dyra, men dryga och väl värda stålarna.

När jag ändå är igång så vill jag tipsa alla gravida om Profylaxgruppen, som den 28 och 29:e augusti har profylaxkurs i Mora. Det handlar också om mental förberedelse. Profylaxen har ju fått ett uppsving igen men intresset har inte, föga förvånande, nått Dalarna ännu. Jag har läst och hört om många som haft god hjälp av profylax under sin förlossning. Vi ska gå och jag ska även göra en grej på det i bladet, faktiskt på initiativ av min chef. Läs mer här om du är intresserad. De har sänkt priset till 990 spänn per par för två dagars intensivkurs. Helt överkomligt för att vara väl förberedd inför förlossningen. Någon läsare som gått profylaxkurs förresten?

Inga kommentarer: