måndag, juli 27, 2009

Igång!

När klockan ringde kvart över sex i morse så ville jag skjuta mig själv. Bebisen har sparkat som aldrig förr i natt och jag gissar att jag kanske sovit fyra timmar. Trots det känner jag mig vid det här laget rätt pigg. Och dessutom full av idéer. Började dagen med att svara på en himla massa mail som ramlat in under sommaren. Så tog jag och kollegorna en redig update på Helmers över en kaffe. Jag valde att åka hem på lunchen och dessutom ta en och en halv timme. Tog en powernap på 45 minuter och åt därefter. Det kändes stärkande och bra. Ska försöka göra så några dagar i veckan och istället jobba lite längre/börja lite tidigare.

Nu ska jag skriva höstens första rep. Och planera för min nya artikelserie som jag kommer att dra igång inom kort, det handlar om något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Ska bli himla kul! Nu är jag igång!

2 kommentarer:

johanna sa...

hej sofia! jag har helt glömt att läsa din blogg så jag har inte så stor koll på vad jag missat mellan dina rader ghär attans! hoppas att graviditeten går bra och att bebis är snäll mot dig i magen.. tack för omtanken gällande bortgången av farfar. kram kram!

Emelie sa...

Hej!! Nu var det ett tag sedan jag kikade in.
Dina föräldrars sommarställe är underbart!!! Lyckans ost du... =)

När är egentligen bebisen beräknad? Jag tror stenhårt på att det blir en tjej!!