måndag, augusti 03, 2009

Sorbet och soffmys...

... är verkligen världsklass på en måndag.

I dag är det mycket som tagit på krafterna. Det är bara att konstatera; visst märks det i både kropp och knopp att man är gravid. Läkaren sjukskrev mig i dag på halvtid, trots att jag knappt ville. Nu i efterhand känns det enormt skönt.

Nu ska jag krypa ner hos Stefan som jag i dag aldrig vill sluta krama. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna honom, men nåt bra måste det vara.

2 kommentarer:

Karin sa...

Vad skönt för dig. Jag jobbar inom vården och fick då HP (havandeskapspenning) 60 dgr innan BF. Innan dess var jag sjukskriven 50% en månad. FK må hävda att "graviditet inte är någon sjukdom" men det är en STOR påfrestning på kroppen och jag fattar inte hur man kan tro att en gravid kvinna kan jobba som vanligt i slutet av graviditeten. Oavsett yrke! Om man som du har ett "skrivbordsjobb" (inget illa ment - vet att du flänger runt en hel del också!) verkar ju FK tro att det är en piece of cake att jobba. Herregud, vissa dagar orkar man ju inte ens öppna ögonen... Hoppas att sista tiden blir bra iaf och passa på att VILA upp dig - visst, man kan inte bunkra sömn men vila ändå så fort du bara kan... Jag insåg idag att jag inte har sovit en hel natt sen januari (och då har vår bebbe ändå varit väldigt smidig, men några amningar/natt känns kan jag lova!) och nu börjar kroppen säga ifrån. Och småbarnsåren har bara börjat, ha ha :)

Sofia sa...

Tack Karin för din kommentar. Fullt klart är det som du skriver; att det är en påfrestning för kroppen och att man kanske inte kan tuffa på precis som vanligt. För att FK ska köpa det här så hr läkaren skrivit det väldigt bra, så jag hoppas att det går igenom.
Ska verkligen ta vara på den här tiden till vila. Livet kommer ju aldrig bli sig likt igen (mest på gott). Hoppas att den där natten då du får sova hela snart kommer :)