torsdag, augusti 20, 2009

Inköpsdag

I morse (läs; för en timme sedan, vid kvart i sex) hade jag på riktigt lust att mörda min sambo som är på så jävla högljudd på morgonen att hälften vore nog. Det är något fel på honom, på riktigt. Hur som helst så kunde jag inte somna om efter hans bullrande utan var klarvaken fast ändå så trött att det sved. Jag hade så mycket behövt den 1,5 timme som jag planerat att sova till, i dag är det nämligen inköpsdag med mor. Vi ska åka till Ikea. I nuläget har vi inte bestämt om det blir Ikea Gävle eller Ikea Uppsala, som mamma säger "vi får se hur de känns när vi åker förbi Valbo". Jepp. Hade varit underbart kul att ta Uppsala, dels för att Ikeat där är landslags i jämförelse med Valbo, och dels för att vi då hinner med en lunch/fika med Ludde lillebror.

Föräldrakursen i går var informativ och ganska intressant. BM hade ett finfint bäcken och tillhörande bebis i plast och så visade hon hur barnet tar sig ut, temat för eftermiddagen var alltså förlossning. Nästa gång ska vi prata smärtlindring. Stefan kände så klart igen alla fem, sex par på kursen. På riktigt känns det som att han känner alla. Var vi än är, vart vi än kommer så nog fan känner Stefan någon. Kul oftast förutom när vi ska handla på Ica på fredagseftermiddagarna och han ska prata en kvart med alla han känner igen. Det tar for ever.

Nepp, nu ska jag drick upp latten, sätta på mascaran och åka och hämta upp mor.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Jag hade åkt förbi Valbo och fortsatt till Uppsala, det är väl nybyggt där! ha en bra dag!

Nina sa...

Same shit different name...& Rikard var namnet. Det spelar ingen roll om vi lämnar stan så hittar han på någon han känner. På en afterski i grönklitt stötte han på en gammal hockeykompis ifrån Göteborg,yran en gammal arbetskamrat och grabben är inte ens ifrån Orsa..allvarligt!

Värst är absolut mataffären. När det tar 30 min att ta sig från fruktdisk till bröddisk då blir man matt. Sen är det oftast inte bara en utan 3-4 åt gången.. Suck!

Även om det är jobbigt stundtals så kan det ha sin charm att vara tillsammans med en social jävel ;)

Jessica sa...

Hehe, känner igen det där. Kristofer känner också folk överallt!! Vi kan till exempel gå på stan i Malmö (!) och han hejjar på folk och stannar och snackar! Håller även med om mataffären, haha!! =)

Sofia sa...

Haha, vad roligt att fler har det här socialproblemet med sina sambosar ;)