torsdag, augusti 13, 2009

Some pics

Galet produktiv kväll! Har aldrig riktigt fått den där känslan som alla snackar om, den där om att man vill bona om sitt bo i slutet av graviditeten. Förrän nu. Nu vill jag bli klarklarklar. Därför målade jag och mamma lister i en rasande fart. På söndag är nästa måleripass och då tror jag även att jag hinner med första strykningen av bebisrummet. I det satte nämligen Stefan och pappa klart väven medan svärfar satte i alla salningar på övervåningen. Nu är det nedräkning till jag får ringa ett efterlängtat samtal... det till något städbolag och beställa fönstertvätt. Eftersom våra nya fina fönster kommer från snickeri är det i princip omöjligt att få dem rena. Därför tänker jag kalla in expertis.

Some pics:
Jag har köpt ett par nya skor från dalaclogs. Silvstedt har ett par likadana. Jag vet inte om jag kommer att använda dem, men de gör sig sjukt bra som inredningsdetalj och följaktligen även i dressingsroomet.



När mamma och jag målat klart kollade vi in beståndet av inhandlade bebiskläder, så där som en blivande mamma och en blivande mormor bara kan göra. Det blev många "åh" och "gud så söt". Sötast är denna.




Det har blivit en del. Nu måste jag hitta en mössa. Alla jag sett har fåniga mönster. I like it simple.



Vi har köpt bebisens första album som jag snart ska börja med. I brist på pyssel har jag gjort denna tavla med en av ultraljudsbilderna.



Jag har ju verkligen inte gröna fingrar. Alltså verkligen inte. I somras fick jag två potatisplantor av mamma som jag lovade att vårda. Well, det gick så där. De har stått i en gammal korg och jag har kommit ihåg att vattna dem några få gånger. Nyss dog dem och ajg fick lov att skörda. Här är skörden. Det blir verkligen ett skrovmål! Haha.



Har snackat länge om att sätta upp några av mina fina kokböcker som jag aldrig lagar något ur utan bara har liksom. Två högblanka hyllor, tillika reafynd, från Mio får agera kokboksbärare.



Nu ska jag sova men innan det läsa omtalade Hypnositören, vars riktiga författare ju blev outade i veckan. Som jag älskar kriminalromaner!

2 kommentarer:

Maria sa...

Jag vill bara tipsa om namninsamlingen som finns öppen tom 23/8. www.namninsamling.com/morabb

Sofia sa...

Japp, har självklart redan signat den :)