torsdag, augusti 13, 2009

Målarkväll

Satan vad veckorna går fort. Redan torsdag - lovely. Känns som om de varit en kul vecka so far. Jag har träffat kul folk och gjort kul saker. Ofta konstaterar jag att dagarna blir roligare om man får en bra och trevlig lunch. Därför ser jag till att ha bra lunchdejter. I går gjorde inspirerande Hannah mig sällis och i dag Tin. Den sistnämnda och jag körde den obligatoriska minishoppingrundan innan tacotallriken på Helmers. Jag var på jakt efter nåt tygstycke att ha på lördag då det både vankas dop och 30-årsskiva. Det fanns naturligtvis ingen sådant tygstycke till mig och magen. Har kommit på att det är så mycket roligare att köpa små kläder till den där som gör att jag inte kan ha mina vanliga kläder. Lite problematiskt eftersom oroväckande mycket är könsstyrt men jag har hittat en del gobitar, Som i dag då bland annat en ljuvlig naturvit overall för kalla dagar fick följa med hem. Sööööt.
I går hade vi finfikabesök i form av Bettan och hennes nya kille Daniel. Det är så roligt att i alla fall en i min gamla liga beslutat sig för att flytta hem. Den här Daniel verkar vara en bra kille, inte minst för att han lockade hem Bettan som i lördags blev sambo i Färnäs. Tjoho va roligt. Vi började genast planera vad vi ska hitta på för tok medan grabbarna, som så klart är bekanta med varandra, pratade om annat.

Nu väntar jag hem sambo och mina föräldrar. Det är dags för målning. Stefan och pappa ska sätta sån där väv som man har under färgen för att det ska vara ett riktigt bra underarbete (säger Stefan, själv tycker jag att vi kan börja måla väggar direkt). Mamma och jag ska måla lister och foder. Eftersom jag hatar det så är det trevligt med sällis. Först ska vi dock äta mat, som jag ska fixa nu av följande ingredienser; färskpotatis, kycklingfilé, chévre, ruccola och valnötter. Hm, det får bli grillad kyckling med ungsbakat färskpotatis, ljummen chévresås och en sallad med valnötter. Mums.

Inga kommentarer: