tisdag, augusti 18, 2009

Dåligt väder är bra väder

Jag är sjukt mycket mer produktiv när det regnar ute och är dåligt väder och eftersom jag behöver vara just sjukt produktiv i dag så älskar jag att det är så där grått och blött. Har börjat jobbandet hemma och ska snart rulla ner till kontoret.

I går var jag så mör att jag inte orkade lyfta ett finger, typ. Sov middag och kollade sen på film (Kartellen = Bra). När det väl var dags att sova, däremot, var jag och bebisen i magen pigga som lärkor. Det blev många sängvridningar och puttar på han den snarkande bredvid innan jag somnade in. Har kommit på hur oroligt skönt det är att sova med en kudde under magen eftersom jag ligger på sidan. Det här med att sova på mage är nämligen ett minne blott.

Huvudet är fullt av inredningsidéer. Det är ju snart inflyttning i de nya rummen på övervåningen. Mest bryderier har jag med dressingroomet och har ägnat mycket hjärnkapacitet åt att fundera över om jag ska ha det klassiska sparringsystemet eller Ikeas Stolmen. Har kommit fram till att klassikern är nättast och faktiskt snyggast. Som en ekonomisk bonus så råkar vi även ha en del delar till det systemet. Perfa. Det behövs dock ändå en hel del Ikea-grejer så på torsdag åker jag och mamma i väg dit.

I dag fyller svärfar år. Grattis bäste Folke! Jag ar fått i uppdrag att fixa present och ikväll blir det tårta. Älskar tårta.

2 kommentarer:

Nina sa...

Som man längtar efter att få sova på magen när man är gravid. Det värsta är att det dröjer ett bra tag efter grav innan man kan sova på den eftersom man har ett par läckande och svullna Dolly Parton pattar som tar emot istället.

Inte långt kvar nu Fia, spännande!

Sofia sa...

Haha, längtar verkligen efter Parton-pattarna ;)
Nej, det drar ihop sig, längtar!