fredag, september 12, 2008

Favoriten fredag

Fredagar är ju bara underbara. I dag är ingen undantag. Han jag bor med är ledig i dag och målar grunden. Det medförde att vi fick äta frulle tillsammans i morse. Bra start, även om båda har riktigt risigt morgonhumör.

I går blev det inget gräsklipperi för mig. Yes! Lyckades byta bort den sysslan mot lite andra sysslor. Däremot så är det en snutt på the big åker som ännu inte är klippt och den lär jag få ta mig an i eftermiddag. Kollade Idol som vanligt, skrattade en hel del och somnade alldeles för sent.

Längtar efter att den där fredagskänslan ska infinna sig. Ska äta lunch med min pappa och sen försöka runda av dagen i god tid. Har tagit upp finaste oxfilén som tillsammans med vitlök en masse och råstekt potatis blir kvällens middag. Därefter film och mys i soffan. I morgon kommer Tommie redan klockan sju och gräver upp vår stackars gård. Nu ska alla risiga buskar bort och marken jämnas till. Jag, Stefan och pappa står redo med krattorna. Känns som det kommer bli en slitsam dag i morgon. Tur att det är 40-årsgalej på kvällen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men Fia se det som ett träningspass... Du får en massa frisk luft (vädret skulle ju vara toppen), får umgås med din "man" och musklerna får jobba!!! Dessutom blir det snyggt!! Snacka om flera flugor i en smäll. Du kan verkligen ta ett glas på kvällen med gott samvete. Lycka till!
Sol Jenny