tisdag, februari 09, 2010

Igen - vilka är ni?

Jag kollade på statistiken och ser att jag har mellan 350 och 500 unika besökare per dag. Det är onekligen rätt mycket, med tanke på att det här är en blogg jag mest har för mig själv och mina vänner. Och jag är sjukt nyfiken vilka alla är, det förstår ni väl? Vissa vet jag ju, som har vett att lämna kommentarer, men ni är ju en minoritet, uppenbarligen.

Så, vilka är ni? Och hur hittade ni hit? Please, jag är nyfiken av naturen.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Gomorrn..

Du vet vem jag är..men jag kan ju berätta hur jag hittade hit..vilket jag tror är en ganska vanlig företelse inom bloggandet..

Hittade hit via 2 vänners blogg som hade dig länkat..de bloggar jag kollar, där jag inte har en aning om vilka de är, har också blivit funna via någon väns blogg

tjing Mooona

Anonym sa...

Hej, Inga-Britt här, tittar in här då och då...men tillhör de som inte skriver kommentarer så ofta, men det har hänt :-) Tycker det är kul att läsa om din vardag. Är kompis med din mamma...så därför hittade jag hit :-)

Hoppas du får en bra dag idag! Själv ska jag jobba på nu...

johanna & molly sa...

http://jas0n.blogg.se

karolina sa...

Hej, Karolina Karner här... Hittade dig genom din länk på fejjan och läser nästan varje dag! Kör hårt Sofia! Kram //Karolina

MondayGirl sa...

Jag brukar kommentera, så du vet att jag läser.
Minns inte hur jag hittade hit, FaceBook tror jag =)
Kram

Rebecca sa...

Coolt med 500 unika besökare. Min blogg är det typ ingen som läser =)

Lisa sa...

Oh de va inte lite det.. jag är ju här då och då iaf :) kram!

Anonym sa...

Hej Sofia!
Det är Emelie här, på bladet.
Jag läser din blogg lite då och då.
Du tar så fina bilder.
Kör på med din blogg den är kanon! Kram Emelie

Anonym sa...

Hej!

Malin här! (Andreas Nordkvist sambo)
Läser din blogg nästan varje dag. Kul att läsa om er :) Jag började läsa när jag fick reda på att ni skulle få Stella. Alltid kul att följa en "bebisblogg"

Hade bra!

Linnea sa...

Jag hittade hit för två år sen, kan det vara det? Hur jag hittade hit var av en slump. Har släkt och vänner runtom i Dalarna, Leksand, Rättvik, Malung, Orsa och numer går jag in och kikar för att läsa dina trevliga ord om mat och ja, du skriver så bra så allt du skriver är gott att läsa. :) Ja just ja, fick ett så bra tips av dig om den där bra-iga restaurangen i Mora, det måste varit över två år sen, så då har jag kikat in här i över två år!

Lotta sa...

Ja du vet väl att jag kikar in här va? ;) Många besökare du har! :) Kram

Anonym sa...

Hur jag hittade hit?? Ganska kul faktiskt; Jag satt pa andra sidan jordklotet och googlade "spenatsoppa" (eftersom jag var sjukt sugen pa svensk husmanskost) och hamnade i din blogg. Du hade just gjort en spenatsoppa som var "djavulusiskt god". Tack for det!! Sedan dess ar jag standigt nyfiken pa dina nya recept. Du lagar fin, fargglad och fantasifull mat med goda, nyttiga, och relativt enkla ingredienser. Dina recept ar enormt uppskattade. Sluta aldrig med dem.
Mvh M.K.

Sara Edvardsson sa...

Hej Sofia! Hittade till din blogg genom facebook. Jag började nog läsa den i sommras det var så kul att läsa och se hur det gick för dig, vi var ju i samma sits iom att Melker och Stella föddes nästan i samma veva.
Man blir inspirerad av din blogg :) Till det mesta faktiskt vad det gäller matlagning, inredning och renovering eller bloggande. Det verkade så kul att jag själv bestämde mig för att bli med blogg :) Tack ! Fortsätt skriva, du är duktig på det! Sara

Anonym sa...

Hej Sofia!
Det var nog min syster i samma by som er som visade mig din blogg för ett tag sen. Jag älskar också att laga mat och tycker om att läsa dina recept och ideer. På löradg ska vi faktist bjuda hit seljafoket på middag och jag har tänkt gratinera musslor för första gången (om jag får tag på några bra i den här hålan), har du något bra recept på det?
MVH Karin Estenberg

Malinus faZter sa...

MaLinus faZter tittar in med jämna mellanrum...

Sofia sa...

Gud så roligt att få veta lite mer om vilka som läser! :) Vissa visste jag sedan tidigare men några var helt nya.

Roligaste vägen hit måste ju ändå M.K ha, via spenatsoppa. Och dessutom från andra sidan jordklotet. Kul! :)

Karin: Va kul att du läser. Jag läste din för ett tag sedan, vad har du för adress nu igen?
Ja visst är det kul med matlagning! :) Gratinerade musslor är grymt gott, både blåa och gröna. Gröna finns väldigt praktiskt att köpa rensade frysta på Ica Maxi, de kommer i skalhalvor dessutom så det är bara att tina och gratinera. Jag brukar göra en röra på smör (rikligt), hackad persilja, hackad vitlök och ev. ströbröd. Så gott! Serveras med ett gott bröd som man kan suga upp resterna av gratineringen med :)

Kram till er alla.

MilouK sa...

Jag är MilouK och läser din blogg från Bryssel. Jag är så dålig på att laga mat och dina bilder och beskrivningar är vardagsinspiration för mig. Idag blir det din ljumma sallad t ex. Jag köpte en grill by gamla boxaren George Foreman (tro det eller ej) till min man i födelsedagspresent. Jag tror det är en variant av din Jamie Oliver, så nu ser jag fram emot fler grillrecept också. No preassure!
:-)