tisdag, februari 23, 2010

Fröken Glad

Vi har fått en väldigt glad liten tös. Numer är hon så glad att hon inte vill somna i sängen. Då skrattar hon och kastar runt gosedjur och napp och ger man henne ingen uppmärksamhet så blir hon gnällig... tills man sticker ner huvudet i sängen och möts av ett asgarv. Detta gör hon även fast hon är så trött att hon håller på att somna mitt i skrattet. Jag väljer mina fighter och provar att söva henne på andra sätt. I soffan blev det ikväll, tätt tätt bredvid mig och kaninen som spelar vaggvisa. Det tog inte många minuter förrän fröken glad slocknade och jag kunde lyfta upp henne till sängen.




Numer är det nästan obligatoriskt att där Stella och jag är, där är även Isis. Tittade igenom kameran och den lilla missan ses på i stort sätt varje kort i bakgrunden. Sötkissen. Reflekterade också över att det inte är klokt hur många bilder man kan ta på en liten tjej. Jag tröttnar aldrig. Tidigare tyckte jag att det kunde bli lite mycket bebisbilder i mammors bloggar... well, jag är där själv nu. Man är ju så stolt, liksom.



Rådande väderförhållanden har gjort att vi hållit oss inne de senaste dagarna men det är ju mysigt det med, helt i dag då jag varit obeskrivligt trött eftersom jag inte kunde sova. Finns få saker som är så frustrerande som att inte kunna sova. Klockan blev långt in på småtimmarna innan jag somnade in och var sedan klarvaken när Stefans klocka ringde vid sex. Det blir därför en tidig sänggång i kväll med en god bok så att jag förhoppningsvis somnar sött.

En liten sväng hann vi med i dag i alla fall. Jag packade in oss i bilen och tog en vända förbi mataffären, den stora, där jag trodde att bokrean börjat men det var tydligen inte förrän på torsdag. Då kommer jag att vara där och shoppa matlitteratur, var så säkra! Körde också iväg bilen till min personliga tvättare. Den har varit så smutsig att det varit pinsamt. Mamma/mormor fick hämta upp mig, Stella och matkassarna och köra hem hos till Långlet. Stefan kom efter jobbet hem med bilen och den är som ny. Borde verkligen göra det oftare!

I morgon är jag sugen på lite socialt umgänge. Får se vem som är sugen.

Inga kommentarer: