fredag, juni 12, 2009

Uppiggande prinsessor

Fredag och mindre hormonpåverkan. Det gillas! Känns som en ganska festlig fredag dessutom. Stefan är i Mora och jobbar på första gången på typ ett halvår, de har nämligen varit i Furudal ett bra tag och åkt sex och kommit hem fem - varje dag. Stackarn. Vi ska i alla fall äta lunch. I kväll står invigning av Orsas nya strandrestaurang på schemat. Ska bli kul att se nybygget samt provsmaka den goda maten.

I går på min deppdag kom finaste Stefan hem med vårrullar från thaivagnen, som jag älskar. Så småningom dök även familjen Svensk/Westeng upp med svenska jordgubbar. Åh så gott och va uppiggande det är med två små livfulla rosa prinsessor.

Maya åt jordgubbar en masse innan jag och Stefan låtsashängde upp henne i flaggstången likt Emil gjorde med lillasyster Ida. Stackars lilla Maya trodde på riktigt att vi skulle hissa upp henne.


Freya är glad non stop.

2 kommentarer:

Jannice sa...

Mys med jordgubbar! Vad roligt det är att följa vad som händer hos er nere i Dalarna! Men varför dyker det hela tiden upp reklampopupfönster från din blogg? Trevlig helg!

Elin sa...

söta bilder :) kram!!