tisdag, juni 16, 2009

Magen vecka 25

I dag hade vi storslagna planer eftersom kvällens snickring blev inställd. Oj vad vi skulle cykla och oj vad vi skulle ta med mina från i söndags nybakade bullar och åka och hälsa på några roliga. Vad blev det av det hela? Inget. Efter maten "skulle vi bara" sitta i soffan i två minuter och där blev vi kvar. Jag blev tvingad att se fotboll men när Stefan somnade bytte jag till BBC Food. Sen när vi tänkte ta oss samman och ta ur cyklarna ur ladan så insåg vi hur kallt och blåsigt det är. En dusch, ett fluffigt täcke, en kopp färskmalet kaffe, nybakade kanelbullar, en brasa i kaminen och en film, det kändes mer aktuellt så det blir det nu. Höstlegender går på TV4 Film. Det var min favvisfilm när jag var typ tolv. Jag tänker pyjamasparty med "bästisarna" i någons stuga. Alla var vi hopplöst förälskade i Brad Pitt. Och i våra hästar. Jag skrev alltid "Nalle forever". Överallt. Och så såg vi Höstlegender varje helg.

Det var alldeles för många veckor sedan vi tog bild på magen kom vi på. Så här ser jag och magen ut i vecka 25.




Man är verkligen snygg ur grodperspektiv, dessutom med ränder från dagens outfit. Inte. Men magen den växer och frodas. I förra veckan när jag var på lasarettet för provtagning så frågade sköterskan när jag ska ha. "I början av oktober"; svarade jag. "Oj", blev hennes svar när hon tittade på magen. Just svaret "oj" är aldrig bra. Nåja, magen är stor men vad kan jag göra åt det? Nada. Jag ser det positivt, barnet växer och mår förhoppningsvis bra.

8 kommentarer:

Karin sa...

Fin mage!

Sofia sa...

Tack fina Karin! :)

Mooona sa...

Ser kanonfint ut !!
Men att se dig gravid i verkligheten var 3 snäpp bättre! som jag sa på invigningen: du ser verkligen härligt gravid ut! that´s the thruth :)

tjinghopp

Tin sa...

Finaste tjejen, OJ fick jag höra många gånger. Hatar det ordet, du är jättefin!

Lotta sa...

Inte är väl den så stor? Normal tror jag. Men jag vet hur det är..den kommentaren har man ju fått förr ;). Tror många gravida får höra det. Men nu är ju min lite större eftersom jag har moderkakan i framvägg och det är andra gången jag är gravid men skitsamma känner jag nu =). Hoppas allt är bra?! Kram

johanna sa...

du har en jätte fin mage, skit i alla OJ'en vettja!

Lisa sa...

Ja nog allt får man höra OJ.. du kan ju tänka dig hur stor jag var och hur mkt gnäll det var över det! Men vad ska man göra? Huvudsaken är väl att barnet mår bra eller hur? Helt sjukt att samhällets syn är som den är, man ska ju vara pinnsmal trots att man är gravid och det är inte normalt. Bättre dessutom med välmående och välutvecklade barn säger jag! Magen är iaf fin, så det så! kram.

Sofia sa...

Tack för alla fina kommentarer. Jag skippar att bry mig om oj:en :)