onsdag, juni 24, 2009

Glädje en masse

Magsjuka hade jag inte haft på flera år, och fy bövelen vad vidrigt det är. Nu, två dygn efter senaste måltiden, känner jag för lite mat igen. Och vilken lycka det är att bli frisk och få tillbaka all energi. Har slängt in några finfina färskpotatisar i ugnen tillsammans med några färska lökar, citrontimjan, flingsalt och olivolja. Ska grilla på lite marinerad kyckinglårfilé till och komma på lämplig sås.

Det finns många glädjeämnen denna dag. För några timmar sedan skickade vi sista tidningen på tryck och det var en sten modell tyngre som släppte. Blev kaosartat på slutet eftersom jag var sjuk och tekniken hemifrån strulade, så det slutade med att jag fick bränna ner på jobbet. Nu jobbar jag förvisso två dagar till men det känns inte alls särskilt jobbigt, jag ska nämligen bara göra roliga saker och städa ur mina drivor av papper och mail.

Glädje är också att det är sol, även om jag inte heller i dag kunde njuta av den ute. En annan glädje är den som kom med lönekuvertet i dag och i går. Jag gjorde ju ett litet extrajobb i våras som jag glömt. Finfina semesterslantar till oss. Känns nästan svårt att sätta sprätt på allt eftersom det inte blir några extravaganser denna sommar. Tur att vi kan lägga dem på typ barnvagn och en massa annat till vårt lilla mirakel i magen. Har faktiskt bara köpt några enstaka kläder. Så i mitt babyförråd finns nu fyra bodys, en antik barnsäng som ska göras om och en bajspapperskorg. Den sistnämnda är en soptunna man kan slänga blöjor i utan att det luktar och jag har fått den av en kollega som tyckte att det var den onödigaste pryl de någonsin köpt. Haha.

Nu är jag huuuungrig.

2 kommentarer:

Alex sa...

Hahha vilken rolig kollega! :) Skönt att du är frisk igen.

Sofia sa...

Ja han är rolig. Perfekt med bajssophink ju :)