torsdag, juni 04, 2009

Noll inspiration...

... till noll saker. Kan det vara det jävla ruskvädret? Nåja, fick en rejäl hairmakeover innan lunch vilket var välbehövligt om nåt. I och för sig så har håret gått in i den där glansigt- och fintfasen under graviditeten men de kluvna hårtopparna kvarstod dock. Malin klippte mig för första gången, mycket duktig. Hon konstaterade, efter att ha fyllt på blekningsmedlet tre gånger och foliearken en gång, att det var det tjockaste hår hon slingat. Lustigt, för det säger nästan alla frisörer efter att ha stångats med mitt burr.

Avnjöt havets Wallenbergare på Lönnis med Matilda. Ljuvligt gott. Sen kom regnvädret from hell och det känns riktigt bra att jag inte planerat in några utomhusaktiviteter. Ska istället åka och fixa ett reportage inomhus och sen fortsätta försöka få tag i personer som det inte går att få tag i.

I kväll kommer hjärtat hem. Längtar.

1 kommentar:

Mooona sa...

Skall bara berätta att din blogg är en av de 3-4 tal bloggar jag kollar på nästan varje dag..

-jag blir så deppad när andra bloggar inte uppdaterar å det är ju självklart ett tecken på att jag tycker deras bloggar också är bra !! :) (Jag förstår självklart att tiden ibland inte räcker till mm mm)

Arch.. Vad jag ville säga var helt enkelt att:
-Din blogg är helt kanon och du vårdar den helt underbart - extra tack för alla bilder som höjer bloggens tittarvärde!!..


tjinghopp