lördag, juni 27, 2009

Sol, sommarstuga, semester

Vilket väder vi har alltså. Känns helt rätt tajmat att ha semester nu. För det har vi ju. SEMESTER.

Jag har redan bränt mig. Verkar som om man är mindre tålig för solen nu. Jag kör kräftlooken på brösten. Verkligen snyggt. Efter solning och jobb i går sa jag hej då till jobb för ett tag. Vi tog en runda på stan, shoppade solhatt, fikade och fick sällis av Tin, Svea och Henrik och handlade mat. På kvällen cyklade vi till stan och hämtade upp Matilda och Tobias, som det var alldeles för längesen vi träffade.



Målet blev Wasa och deras cajun-käk. Det var gott men vi fick ett spel på nån liten servitris-slinka som var galet otrevlig. Och det fick cheferna där veta. Om mina anställda (om jag hade några) skulle bete sig så då skulle jag vilja veta det och det verkade uppskattat. Efter mat och skratt cyklade vi hemåt igen men fick för oss att åka ner i Selja och kolla om Karin och Anders var vakna. Och jovisst satt de på altanen. Där blev vi kvar till två inatt. Jag har inte varit vaken till två på fem månader. Känner mig nästan lite bakis i dag, trots att jag så klart bara drack vatten och läsk.

Nog för att det är skönt med högsommar i Långlet. Men ännu skönare är det med högsommar i Venjan. Därför ska vi nu packa in oss i bilen och åka till mamma och pappa i stugan. Det blir sol, bad (har fått rapporter om 23 grader i vattnet), brygga, båt, grillat och kanske kortspel. Låter som en lördag helt i min smak.

2 kommentarer:

Sol Jenny sa...

Åh va härligt det låter...

Jessica sa...

Visst är det underbart väder!! =) Härligt med semester!

Har faktiskt också varit och käkat på Wasa ett par gånger (dock förra sommaren) men det var riktigt dålig service då med... Det kan inte vara så bra för dem!

Tack för din kommentar! Vad glad jag blev när jag läste den!!! =) Ha en fortsatt underbar semester! Kram