torsdag, september 03, 2009

Jag vill ju ha pannkakor!

Kris och panik. Jag är vansinnigt pannkakssugen. Perfekt match eftersom det är torsdag. Problemet är bara att jag inte har någon att äta pannkisarna med. Ingen lunchdejt med andra ord. För man kan inte gå och äta pannkakor själv. Det går inte. Nu måste jag lösa det här.

I morgon ska jag vara ledig och jag längtar. Kroppen är så trött. Och huvudet också för den delen. I går var det effektivt arbete som gällde på bygatan 17. Min svärfar är en hejare på att få saker gjorda och listade klart övervåningen. Carinas kille Jörgen är mattläggare och kom och la in heltäckningsmattan. Så. Snyggt. Om än lite mörkare än jag trott. Men så ska ju den stora vita Hästenssängen in och lite annat vitt så det kommer bli alla tiders. När mattan fixerats med hjälp av golvlister kunde vi titta på varandra och konstatera att sovrummet är färdigt. Likaså hallen. Ett ynka element i bebisrummet och en extra strykning färg på alla foder. Sen är det klart. Hurra.

Kvällens mest magiska ögonblick var dock när jag, efter att ha monterat ihop den, satte upp PS Maskros i trappen. Det blev precis så bra som jag trodde att det skulle bli. Bildbevis kommer!

Nu ska jag göra ett sista desperat försök med att hitta en pannkaksdejt. Annars blir det take away.

Inga kommentarer: