måndag, september 14, 2009

Härlig måndag

För en gångs skull tycker jag att det känns härligt med måndag. Kanske för att det är min näst sista arbetsmåndag på mycket länge. Jeanette, min vikarie, började i dag. Känns jättekul att dels få jobba med henne i två veckor och dels att hon håller ställningarna när jag är hemma.

Det känns också härligt med måndag eftersom det blev en toppenhelg på alla sätt. Har hunnit med massor hemma. I går blev mitt skrivbord och de stolar jag renoverat färdiga. Bildbevis kommer. Lagom till jag kladdat färdigt med färgen så kom mamma, pappa, Ludde och Ida på pizzamiddag. Jag bakade äppelpaj till efterrätt och vi hade så trevligt. Önskar att Ludde lillebror var hemma oftare.

Lyckan i dag är att komma hem till rena fönster. Eftersom bygget är klart så var det läge att beställa fönsterputs och han som utför det kom på förmiddagen i dag. Och vad jag erfar lär han hålla på ännu, det är nämligen någon konstig hinna på fönsterna eftersom de är nya. Får hoppas att fönsterputskillen klarar av att få dem rena.

1 kommentar:

Emelie Björck sa...

Det är så kul att läsa om era renoveringsobjekt.vad kul att bo i ett hus med så mycket historia och möbler med charm! lycka till med lill*n.