torsdag, september 10, 2009

Fort går det

Torsdag kväll... tiden går skrämmande snabbt och det tjatar jag om hela tiden. Ni förstår säkert varför.
I går var det sista föräldrautbildningen. Vi fick amma dockor. Jag och Stefan skrattade på oss, i vanlig ordning. Jag försökte föreslå att papporna skulle amma dockorna också men det var det bara barnmorskan som tyckte var roligt. Nåja, nu ska vi tydligen (?) vara färdigutbildade föräldrar. Sista gången är inställd på grund av att barnmorskorna måste ta hand om alla blivande mammor. Det är babyboom i Mora, tydligen.

I går kväll fick vi finbesök av Tobbe och Matilda. Det var längesen vi sammanstrålade alla fyra så det var så klart trevlig. Fotbollen, som de andra skulle se, var jag föga intresserad av och hejade i protest på Malta. Idol var jag desto mer intresserad av och tvingade de andra att vara tysta trots att jag babblat matchen igenom.

Dagen har passerat i chockartad raketfart. Jag vaknade ju nyss! Har hunnit med att jobba, luncha med Tin och Svea, jobba lite till och åka på möte. Har även lämnat in bilen på in- och utvändig tvätt. Känslan av att åka glänsande bil är oslagbar. Det blir liksom mycket renare när ett proffs gör det. På kvällen i dag övade vi på att ha det som normala par har det. Det vill säga att inte renovera. Vi tog en liten promenad, så långt jag orkade, och pysslade lite innan det blev te, skorpor och Idol i soffan. Det kändes så lyxigt. Det känns så lyxigt att vi faktiskt tagit det piano den här veckan. Det har vi inte gjort en hel vecka på två och ett halvt år.

Nu måste jag sova... ska orka åka till Borlänge tidigt i morgon för sista redaktionsmötet innan mammaledigheten. Känns för jävla bra.

1 kommentar:

Mooona sa...

Oh shit..jag lär ju kommentera nått idag :)

Jorrå...det där med att vara normal familj känner jag igen!..
åh det är bara att värna om att man skall ha sådana dagar..dvs nästan planera in de dagarna i förväg.. värt guld på alla sätt å vis!!
Gäller faktiskt även när man skaffar små barn..-att ta sig tid för varandra också,fast det kommer att kännas fel..men ack så rätt det är!! (barnet får ju full uppmärksamhet ändå!!)

tjing hopp..have to work!