tisdag, november 03, 2009

Höstrusk

Det är verkligen gråare än gråast ute i dag och det känns extra bra att ligga under filt och kramas med Stella. För 45 minuter sedan skulle BVC ha anlänt för ett hembesök.. vi får se var de är. Ska bli kul att se hur mycket lillhjärtat gått upp.

I natt slog hon rekord i sömn när hon sov från tolv till halv sju. Underbart att få sova på nätterna. Det har vi iofs fått hela tiden men nu sover hon allt längre sammanhängande. Det gör mamma och pappa glada. Undra om det kommer nåt bakslag?

I går var första dagen hemma utan Stefan. Det gick bra även om hon var ovanligt pigg och var vaken nästan hela dagen och ville hänga med sin mamma. Jag hade tänkt ta en tur med barnvagnen på förmiddagen... det blev först på eftermiddagen. Det blir liksom inte alltid som man tänkt sig med en nyfödd i huset. På kvällen kom Stellas gammelfastrar, alltså Stefans fastrar, på besök med fina presenter. Det var även roligt att de fick se renoveringen eftersom de växt upp i det här huset.

I dag ska vi se om vi kommer ner på stan, det är några saker jag måste fixa. Som till exempel en liten uppdatering av garderoben. Har lite smått börjat hänga in i dressingroomet. Det är som julafton, som en flickdröm som blir sann. Väldigt roligt med andra ord. Perfekt pyssel dessutom när stjärnan sover.

1 kommentar:

Karin sa...

Åh, det är så härligt att få följa nyföddlivet igen, även om det är rätt nyss vi var där. Det är också rätt häftigt att i man efterhand faktiskt fått in snitsen på det mesta :) Som jag aldrig trodde skulle gå... Nu är vår lilla tio månader och vi börjar åter kunna bara hänga väskan på axeln och sticka hemifrån utan att tänka över matningar, blöjbyten och sovningar först. Men alla perioder har sin charm och jag saknar allt bebismys ni får nu!!!