onsdag, november 04, 2009

Glad

Det gör mig glad att jag har en hel hög snälla och förstående bloggläsare. Era kommentarer värmer gott inuti! Mer förvånande att någon kan ha synpunkter på hur jag upplever en situation. Om jag tycker att det är jobbigt och obehagligt så tycker jag väl det. Alla är ju olika och jag uppskattar inte att folk klampar in här. Och hos mig gäller mina regler. Sen kan ju alla andra klampa in hos varandra hur mycket de vill, det skulle jag aldrig någonsin bry mig om.

Självklart var det också med en stor portion ironi som jag skrev att huset är billigt. Jag älskar det här huset och att bo i det. Dessutom finns det mycket och många i den här byn som jag tycker om.

Roligt hur mycket rabalder det kan bli över att lilla jag tycker att det är jobbigt med en bymentalitet där man bara klampar in hos varandra. Även på Fejjan blev det liv. Man behöver ju inte ta åt sig, alternativt respektera att alla inte är som en själv.

3 kommentarer:

Tin sa...

Jag fattar. Jag ville bara vara ifred. Men var inte alls sugen på att bjuda på bullar och dricka kaffe hela dagarna med folk man knappt känner. Ses nån dag? Kramar

Elin sa...

hehe klart det blir rabalder! ALLA har åsikter om allt, såna är vi, männsikan =). Hörru har du sett att jag är med blogg? kika över vettja. Hur går allt med stella? och med dig? hur mår du efter förlossning? jag tycker din barnvagn är supersnygg!

Elin sa...

oj, såg ju precis att du visste, tom kommenterat =) inte så haj än! Kram E