tisdag, oktober 06, 2009

Trappmålning

Vaknade fyra, halv fem i morse och kunde inte somna om. Klarvaken verkligen. Låg och vred mig innan jag insåg att det bara var att gå upp. Nu vet jag att det var fullmåne i natt, kanske berodde på det? Säkerligen lite annat också.
Dagen har blivit därefter. Trodde jag hade tid hos barnmorskan 9.30. Det var 10.30. Stefan var med och vi lyssnade och det mättes. Runt 135 i hjärtljud. Sf-mått: 37 cm. Bm tyckte att huden såg "fantastiskt fin ut" så som det verkar så klarar jag mig helt från bristningar. Tack för det. Viktigaste var så klart att bebben och jag mår bra. Och det gör vi. Därför lär väl han eller hon stanna. Läste förresten på Fejjan att en i vår föräldrargrupp, som skulle ha dagen efter oss, fick en dotter i morse. Grattis till er!

Väl hemma igen var jag i koma och lyckades efter många om och men somna ett par timmar med Ramses på armen. Man blir alltid så konstig när man sover på dagarna och så även i dag. Nu är jag helt tidsvill. Har i alla fall fått i mig ordentligt med mat, vilket jag inte fått på ett par dagar, och nu väntar jag på att min äppelpaj med mandelmassa som står i ugnen ska bli färdig. Jag väntar också in Stefan så att vi kan börja förbereda kvällens målning. Det i princip enda som inte är klart på under- och övervåningen är nämligen trappen. Nu ska det hemska furut bli vitt. Mamma och pappa kommer och hjälper till och som tack för hjälpen så blir det nybakad äppelpaj. Mums!

Inga kommentarer: