torsdag, oktober 22, 2009

Tack!

Jag, Stefan och lilla hjärtat tackar för alla ofantligt fina kommentarer vi fått här på bloggen. Vi blev alldeles rörda på BB när vi läste dem alla.

Ska snart ta och uppdatera lite om förlossning och BB och allt annat som hänt under den mest omtumlande veckan i mitt liv. Så; det kommer!

3 kommentarer:

Anonym sa...

NJUT !!! de är helt underbara dessa små, luktar såååå gott mmmm.

Kram från Ingela på A-bladet.

Therese Croner sa...

Hej älskade Fia och fina familjen! Jag gråter tametusan så fort du skrivit nåt om den lilla kullatösen...och jag kan väl inte skylla på några hormoner direkt, hihi! Det är ju bara så underbart! Hur nyfiken jag än är på hur allt gått så tycker jag inte du ska stressa med nån uppdatering här...som alla andra säger NJUT! Shit va avis jag är på den perioden ni befinner i nu...allt är nytt och ni kan bara mysa och ta allt som det kommer...lugnet före stormen, haha, i alla fall om det lilla hjärtat blir som Joar..full rulle, non stop! Med tanke på hur hennes mamma är tror jag väl inte hon blir nån liten filosof som sitter i godan ro och softar hela dagarna :-) Längtar efter att få prata med dig...ring när vardagen börjar komma så jag får höra ALLT! Är sååå stolt över dig gumman! Pussa Lillan och Storen från mig! Puss och kram, Therese

MondayGirl sa...

Stella är såå fint namn!
Jag funderar på att byta mitt namn och Stella är faktiskt ett av mina alternativ =)
Hoppas allt går bra med de nya familjemedlemmen!