lördag, oktober 10, 2009

Citronsur

I dag har jag varit på ett jävla humör. Vaknade upp helt utan initiativförmåga och riktigt trött trots massor av sömn. Dessutom har jag mått illa. En skitdag. Jag har löst det hela genom att ligga och sura i soffan hela dagen. Nu känns det lite bättre.

Stefan servade med Kinamat för ett par timmar sedan. Jag var så sur att jag inte var hungrig och kunde absolut inte komma på någon mat som skulle kunna falla mig i smaken. Kinamaten var inte god men jag sörplade lite Pekingsoppa, som ju sägs sätta i gång en förlossning. Ska även ta till det mest beprövade; färdknäppen.

Dagen blev inte roligare av att hela lördagskvällen är förstörd av fotboll. Varför lägga den 20.00 en lördagskväll? Jag hatar fotboll, helst i dag.

Lite roligare blev det nyss när Ludde och Ida ringde och sa att de var på väg hit. Kanske lite sällskapsspel. Bara jag inte förlorar (mot Stefan). Då blir det tårar och sängen, det vet jag.

Jag har dock fått dra ordentligt på munnen vid två tillfällen i dag. Först fick jag syn på den äckligaste bild jag någonsin sett. Visste att Alex skulle tycka likadant och mycket riktigt så fick vi oss ett riktigt hästgarv via telefon Mora/Sundsvall. Nyss kom garv nummer två när Hannah avslöjade att hon tror att jag väntar trillingar eller en tonåring, med anledning av magens storlek.

I morgon hoppas jag på en bättre dag! Det är ju bf-dag. Även om jag inte tror att det blir det.

5 kommentarer:

Karin sa...

Åh, är det äntligen dags för DEN dagen! Attans vad fel jag hade, 8 oktober passerade obemärkt förbi... Vi får väl se om min gissning på en tjej stämmer iaf! Hoppas iaf att du får må lika bra in i det sista som du gjort! Kan förresten trösta dig med att jag inte kände särskilt mycket dagarna innan det satte igång heller, 10 dgr över tiden... Men sen så. 11 januari kom hon till sist. Också det en söndag förresten! Håller tummarna för er imorgon :)

Lotta sa...

Hej Sofia!
Åh din stackare som har haft en dålig dag! :( Kommer ihåg hur less jag va de sista veckorna..och före det också ;). Hoppas det sätter igång åt dig snart! Lycka till när det är dags!! :) Kram / Lotta

Sofia sa...

Karin: Ja det är sjukt att det är DEN dagen. Får se om tjejgissningen håller... själv har jag ingen aning. Hade du det?

Karin sa...

Vet du, det är så himla svårt att säga i efterhand... Men jo, jag hade nog på känn att det var en tjej redan tidigt. Fast (men så här "får" man ju inte säga ;)) jag hoppades på att det skulle vara en kille så jag sa aldrig att jag kände på mig att det var en tjej. Alla runt omkring trodde både det ena och det andra. Men när jag vaknade upp efter snittet (blev ju tyvärr sövd...) och de sa att det var en tjej kände jag bara "ja, men det vet jag ju redan!". Så, kanske. Min första, första känsla där i början var en tjej. Illamående som sjutton de första veckorna, hade en rand över hela magen och var galen i både sött och surt. Detta går att spekulera i oändlighet om :) Sen när de är ute är allt bara så självklart och att man då trott det andra könet känns helt absurt! En sak är säker - ut kommer den, även om iaf inte jag trodde att hon nånsin skulle komma ett tag...

Sol Jenny sa...

jag tror du får vänta några dagar till... men i slutet av veckan, kanske t o m på torsdag, ska du se att det kommer igång :)

Ut kommer en liten kille. Döp honom till Ville, supergulligt ju. Å visst är det väl mer stuns i Ville än Love..?!

Thats my feeling!
Lycka till, följer dig med spänning.

Kram
Sol Jenny