fredag, oktober 09, 2009

Brorhäng

Ett klargörande till det tidigare inlägget: Ingen av mina närmare vänner som har barn är några världsmästarmorsor. Så Tin, Hannah, Therese, Karin W och så vidare - ni är landslags och riktiga klippor i sammanhanget :) Det är de här supermorsorna jag knappt känner som är värst. Fyyyyy.

I dag är det som vanligt strålande sol i Mora. Jag är på ett hyfsat strålande humör. I går hade jag en riktig hemmadag vilket var mysigt. Avslutade dock kvällen i Färnäs hos Bettan och Daniel. Kul att se hur de bor och sååå jäkla roligt att garva med Bettan åt allt tok vi gjort i våra dar.

Apropå fintjejer så fick jag i dag en liten hint om att en av mina favvotjejer är lite sugen på att spendera en vintersäsong i Orsa. Jaaaaaaaa säger jag åt det. Snälla gumman gör det.

Nu ska jag dra mig neråt stan och träffa upp brorsan. Ska bli så roligt att han ska vara hemma ett tag. Senare väntar någon god fredagsmiddag som ännu inte är påkommen samt en riktig tv-kväll. Just det; i dag är det nionde. På söndag är det den elfte. Då ska jag föda barn enligt planerna. Sjuuuukt spännande nu.

1 kommentar:

Emelie sa...

Riktigt spännande att vara så nära!!!
Det går nog galant ska du se, är nyfiken på hur profylaxen kommer att fungera.

All lycka till som finns om du föder snart!

Förresten, vore det inte himla mycket du att ha med dig eget lyx "firarfika", istället för BBs prickekorvmacka och pommacsglas?

Är jag en världsmästarmorsa får du säga till!!! Det är lätt att bli hemmablind och inte se sina egna brister vet du...

KRAM