onsdag, oktober 14, 2009

Jävlar...

... vad besöksstatistiken gått upp de senaste dagarna. Är ni så nyfikna?

Här händer det inte mycket, förutom att jag blir mer less. Tog en cykeltur nyss, efter tips från Hannah. Får se om det hjälper till. Det var jävligt jobbigt i alla fall.

Får snart finbesök av Åsa. Ska bjussa på latte och äppelmuffins. Till det blir det en massa snack. Jag behöver piggas upp, känner jag. Det här är riktigt påfrestande.

12 kommentarer:

Sol Jenny sa...

Jag har ju sagt att du måste vänta till slutet av veckan.... men det är nära nu. Men en färdknäpp kanske h@n titar ut redan i morgon. :)

Klart vi är nyfikna...

Tjing
Sol Jenny

Unknown sa...

Det ÄR spännade med gravida kvinnor, så är det bara:) Jag tittar såklart in nu när det är dags snart, fast jag inte ens känner dig, ha ha! Jag gick själv över under båda mina graviditeter och det är sjukt jobbigt, tyckte iaf JAG. 1 vecka med första och 5 dagar med andra... Jag testade de flesta tips på igångsättning, men inget verkade fungera... Dom kommer helt enkelt när dom känner för det dom små söta liven!

Lycka till!

Jennie sa...

Här är en till nyfiken =D
Kan bara inte låta bli att kika in,haha =D Spännande ju!

Lycka till med allt!
/Jennie

Alex sa...

Ja jag är inne flera gånger om dagen nu. haha. Så intressant är det!

Camilla sa...

JA vi är nyfikna! Så spännande att se vad det blir för litet pyre!

Hoppas att bebben kommer ut snart. Lycka till med allt!

Anonym sa...

ett litet tips,drick lite ljummen öl,det kan sätta igång ;) inte sååå gott men ett litet tips:)lycka till....

Maria sa...

Jag tror på lite färdknäpp, eller mycket...

Vi har satsat en hel del på färdknäppen mot slutet av graviditeten och båda mina barn är födda mer än en vecka innan bf. Innan första barnet föddes hade jag dessutom precis bakat bullar. Jag fick lite förvärkar direkt vid baket och de tilltog till att bli riktiga värkar och födelse inom 24 timmar. Så bakning är också ett tips.

Lycka till!

Elin Nylander sa...

klart vi är nyfikna! jättespännande ju =) hoppas hon lr han kommer ut snart, h"n kommer bli fantastisk!

Karin sa...

Vet att det inte hjälper dig ett dugg att säga att man vet hur det känns, att den kommer när den kommer osv. För att vara så där j-vla less - då hjälper bara en sak! Sen när det väl sätter igång kommer du ändå inte fatta att du ska få en bebis :)

Men jag försökte se det så här... Den här enorma tröttheten på magen, den är en naturlig del i att du ska separera från magen och ett sätt att klara av smärtan under förlossningen. Min personliga teori är att alla barns trotsåldrar och t ex tonårsbeteende är för att man ska klara av de olika separationerna som faktiskt sker (och ska ske såklart, t ex flytta hemifrån) genom livet.

Jag HOPPAS att det är dags för dig snart vännen!

Lisa sa...

Hmm ja.. jag gick ju över 18 dagar så jag förstår vad du går igenom :( Men försök tänka på att du kommer att sakna magen sen så NJUUUUUT av att bebisen håller sig där inne och att det är ganska tyst i huset :) Hihi.. De enda som får igång en förlossning är hinnsvepning, så be om det - typ BM om hon kan hjälpa dig att få kontakt med läkare? Det fungerar alltid, 2 dagar efter hinnsvepningen så sätter förlossningen igång!

Madde sa...

Nu är det ett tag sen du bloggare, då tror vi du är på BB!

Karin sa...

Bloggtystnad? Inte undra på att vi blir nyfikna :) Jag hoppas och tror att ni är i Falun och att allt går bra! Blir alldeles till mig av känslan av att det kommer en liten bebis snart... om den inte till och med kommit! GUD vad spännande :)