tisdag, december 02, 2008

Tröttast

Vips så var det tisdag igen, undra var söndagen och måndagen tog vägen? Söndagen försvann nog i sömn. Vi kom nämligen hem från julshowen först vid femtiden på söndagsmorgonen, då i släptåg av partygrannarna. Innan dess hade vi både hunnit med show, krog, Donken och efterfest på raggarklubb (ja, fråga mig inte varför).

Igår var jag i hundparadiset och träffade bland annat fem pudlar. I love pudlar. Det fanns även andra jyckar och jag blev galet sugen på en vovve. Problemet är väl bara att Ramses inte vill ha sällis av vovve. Får bli senare i livet. Efter söta hundar blev det gemensam lunchätning, en trevlig sådan, hos Svempa.

Väl hemma från jobbet igår dog jag i soffan. Sov två timmar med linserna i och efter det hade jag både ont i ögonen och kunde inte sova när det väl var dags att äntra Hästens. La mig 22. Sista gången jag kollade på klockan var hon 01.32. Nej, inte jättepigg när jag gick upp halv sju i morse.

Ska knacka MacBook nu och sen bege mig på lunch med Åsa. Vi har som vanligt en del att prata om.

Förresten, om nån försöker nå mig via mitt åbäke till Samsung-telefon så är det på egen risk, höll jag på att skriva. Jag fattar inget. Den har ingen logik.

Inga kommentarer: