måndag, december 15, 2008

Det kom en liten lucia

Det var en bra helg som började med p-fest i Blg. Jag och öldrickarna for i snöstorm i trafiksituationen from hell. Och jag fattar inte, för det var ju inte halt. Folk körde som kärringar. På en sträcka om en kilometer hade inte mindre en tre bilar och en långtradare kört av vägen. Köerna from hell och virrpannorna from hell i dem. Efter två timmar var vi då äntligen framme på berget där julfesten hölls. Jag, Stefan, Svempa och Sune (observera de fyra S:e) representerade den norra delen. Det åts julbord, dracks vin och öl och sen började Singstartävlingen. Gissa vem av alla 30 som vann. Jag - givetvis. Så här såg jag och Sune ut i fredags.



Det blev lagom sent men ändock var man trött som få i lördags morse. Efter frulle och bihämtning tog vi oss han Kupolen. Det var vi och några till där, sammanfattningsvis. Det blev några julklappar men framförallt julklappar till oss. Två (!) par stövlar till mig och ett par Adidas porsche design till Stefan. Efter ett Maxbesök for vi hem och jag har nog aldrig längtat så efter en lördagskväll i soffan. De planerna infriades och tillsammans med en bättre ostbricka mös vi ner oss till Dansbandskamp och film. Jag somnade vi elva och sov 12 timmar. Det borde jag göra oftare.

Igår kom hon då. Lucia. En dag för sent förvisso men det var värt att vänta på. Maya sjöng fint och gick runt, runt. När hon ledsnade la hon sig på golvet innan det var dags för en för oss ny lek. Maya stod upp medan jag, Stefan och pappa-Anders satt på golvet. Sen skulle den lilla Lucian önska låtar av oss som vi sen skulle sjunga. Det lär ja, för jävligt. Sen bytte vi och då fick vi vuxna stå och hålla varandra i handen medan Maya satt ner och sjöng de låtar vi önskade. Väldigt festlig lek måste jag säga. När Lucian skulle hem och sova tryckte jag och Stefan i oss 1/4 Aladdin-ask. Blä.




I dag har det varit en bra dag om än lite kort. Sista numret nu, sen ledigt. Kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli.

2 kommentarer:

Karin sa...

Finaste Lucian!

Anonym sa...

Sista numret... jag har inte ens sett röken av första (annonsbladet alltså). Är så besviken. Finns inte Hansjö med i erat utgivningsområde längre???? Det har jag i så fall 0 (noll) förståelse för. Många här annonserar ju hos er för att man verkligen når ut till ALLA (till skilnad mot MT), samtidigt som annonsbladet är roligare än Masen.
Ni fattas mig!!!
Sol Jenny ;(