måndag, december 08, 2008

Vilken resa!

Eftersom det känns som om jag ägnat hela dagen åt att skildra Strängnäs-resan känns det som om jag inte orkar med en privat variant här. Men galet var det. Och roligt. Jag har skrattat, skrattat och skrattat. Mest åt Malin, Linus, Maria och Kalle. Och åt fulla dansband. Den roligaste kommentaren fällde en väldigt överförfriskad bandmedlem ur Scott när han vid halv fem tiden sluddrade fram; "Fan vad du e snygg för att komma från Älvdalen". Ska man ta det som en komplimang? Haha.

Borta bra men hemma bäst, som vanligt. Väl på Moramark igen blev det soffhäng med fängelsefilm innan svärmor gjort god middag. Somnade tidigt och sov tolv timmar. En välförtjänt sovmorgon var på sin plats idag.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från jobb med film. Nya Arn blir det, brasa i kaminen, lite tända ljus och mys. Ramses har saknat oss, uppenbarligen eftersom han vägrade gå in när snälla och bästa kattvakten Maria skulle ta in honom när vi var borta. Han kröp fram först när jag lirkat ett bra tag igår när vi kom hem. Han gör alltid någon form av protestaktion när vi är borta. Igår bestod den av att ligga i lera. Vår annars sjukligt renlige katt kom in som ett lerpaket. Det blev ett bad, det hade han nog inte räknat med. Nu är han fluffigare än fluffigas och luktar Kérastase. Hur som helst så har vi fullt sjå med att ta igen ett dygns uteblivet mys.

Inga kommentarer: