fredag, december 05, 2008

Fredag

Okej att veckorna går fort vanligtvis men denna vecka slår alla rekord. Det känns som onsdag. Som tur är så är det dock fredag. Har tilbringat dagen i bil, känns det som. Plockade upp grabbarna i morse för jag tyckte att tysk fyrhjulsdrift och antisladd lät som ett bra transportmedel i det här vädret. Möte i Borlänge, lunch, fika i Rättvik och hem. Det var den dagen. Nu fixar jag det sista inför avfärd till Dansbandskampen i morgon. 11.30 blir jag och Stefan upphämtade. Då åker Larz-Kristerztröjorna på och sen ska vi heja. Fixade nyss pressackreditering av SVT men det känns som om jag kommer att hänga mest i publiken. Kanske blir det en dans med en Roland-typ. Bara med Roland-typer eller möjligtvis Malin.

Förutom att en gång för alla läsa bruksen till värstingblixten jag fått så består förberedelserna av att köpa nytt rouge. Och vin, det måste man ju ha med sig. På mina och Malins resor är vin obligatoriskt. Som den där gången vi lurade med Malins stackars 12-åriga kusin till Leksands sommarland och hade med oss en bag in box i en kylväska, ja til en början låg den i kylväskan i alla fall. Sen bar vi den i handen och Linus och den stackars kusinen var rejält less. Det slutade med att Malin bytte om på parkeringen framför alla barnfamiljer och att Linus åkte iväg med våra vinglas (plastmuggar) på taket. Det är ett fint minne.

Ikväll passade det väldigt bra att mamma och pappa ville bjussa på middag. Efter det blir det Idol och tidig sänggång. Så att man orkar med morgondagen.

Inga kommentarer: