tisdag, december 23, 2008

Jultraditioner i Långlet

Eftersom jag och Stefan endast firat jul tillsammans en gång, första året var jag ju i Indien, så har vi få traditioner. En har vi dock; Stefan griljerar skinkan. Det är en tradition jag tänker bevara, inte minst för att det är en av få gånger som Stefan engagerar sig i köket. Nu ska jag snart få provsmaka. Efter det bär det av på spark till Selja där svärföräldrarna bjuder på middag och Ters och Sven är på plats. Ska tigga till mig massage av Ters.

Så var alla klappar handlade. Är riktigt nöjd med de allra flesta. Givetvis sprack budgeten men vad gör det när det är jul. Nu när jag kom hem blev det glögg och det är nog det som hittills hjälpt bäst mot ryggen. Känns betydligt bättre. Skönt.


Två av tre blondiner julmyser.


Tomtar, rött, grönt och sånt där vanligt jultjafs är verkligen inte min melodi. Men den här duken med stilrena tomtar i svart, vitt och grått fick följa med hem och pryda bordet fram till det är dags att städa bort julen.


Kaminen skapar den bästa julstämningen. Är också sjukt nöjd över vår julklapp i form av en gummikorg. Har spanat den på designhemsidor hur länge som helst.


Så kom den till ett fönster nära mig; kartellampan.

I morgon är det dopparedag. Härligt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker det ser ut som även blondin nr 3 julmyser (framför brasan).
Hoppas du får en mysig jul, och att ryggen inte tar kål på dig.
Julkramar från
Sol Jenny