fredag, december 12, 2008

Julfrulle och p-fest

Igår blev jag minst ut sagt chockad när en nyduschad Stefan kom in på redaktionen lagom till jag skulle sluta. Med sig hade han ett fång rosor och när jag fått dem blev det middag på restaurang. Han kan den där, när han sätter den sidan till.

Som vanligt har det varit en turbovecka. Var på årets första och världens godaste julbord i Älvis i onsdags. Oh my vad vi åt. Som om vi inte sett mat på evigheter.

Mätt är jag även nu sedan jag och grabbarna traditionsenligt ätit julfrukost hos Diös. Gröt, skinkmackor, lussebullar och massa skratt. En bra start på denna fredag. Snart kommer Linda Morell, som jag inte träffat på evigheter, och fikar med mig. Ska bli kul med update.

Är fullkomligt överlycklig över att det tisdagar, fredagar och lördagar finns ett sushihak i stan. Som avbrott i all julmat kör jag lite japansk fisk till lunc. I eftermiddag proppar jag bilen full med Sune och Stefan far till p-fest i Blg. Det vankas vintertema, julbord på catering, ABBA-singstar och andra tokigheter. Inatt sover vi hos Åsa och Jonas för i morgon blir det julshopping. På lördag ska partyparet faktiskt hålla sig lugna. På söndag är det nämligen massor på agendan. Jag har bland annat lovat skidåkning, badminton, ridning och julmarknad. Känns mest realistiskt att jag hinner med de två sistnämnda. Och kanske lussebullsbak nummer två i år.

På fredagar kan man bjussa på en troschock. Så här såg det ut klockan 04.30 natten mot söndag. Jag, mysiga Peter i Larz-Kristerz och en överförfriskad Scott-medlem festar i foajén. Då verkade det som en rolig idé att de bar runt på mig. Då.

href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEicvE_lAjqegqyIxx3tPUx-EPNpTqYXDcDPIgiS7NYdUc0JluWUUyoqJlzqqKrh1qViM8ocnNLJ2nlxzrR52TU5VeS7zgCzTHMrtDJpj6zseaTtT9Kh81n2suEBWQuDsmgYOpODAB-YElU/s1600-h/DSC02497.JPG">

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till med ditt lussebullbak imorgon. Själv tänkte jag göra lussebullar och kika på Idol samtidigt. Har precis satt degen på jäsning och upptäckte att jag inte har några russin :D