onsdag, september 29, 2010

Promenerardagen

Det värker skönt i mina ben. Det beror på dagens frekventa promenerande. Efter den alltid lika trevliga sången drog jag och Jessica vagnarna längs en Saxvik i höstskrud. Det blev en skön timmespromenad med mycket snicksnack. Vi fortsatte vår runda på stan med lite shopping och fika. En mycket trevlig dag.

Lagom till jag rullade upp svarta faran på vita gruset trillade det in ett sms: "Onsdagspromenad"? Matilda och jag har ju satt en standard denna höst med våra mycket raska och lika babbliga onsdagspromenader. Jag lämnade över skatten till sin pappa, svirade om till promenadvänligt och gav mig ut igen. En annan del av Mora i höstskrud promenerades igenom och det var så skönt. Vi har så rackarns trevligt och pratar om allt, både högt och lågt. Politik blir mat, skvaller blir frågan om spritmonopolet. I like it. A lot.

Nu har vi en liten tv-paus. Onsdagar är köriga: Halv åtta, Idol, Berg flyttar in och Välkommen åter. Vi spelar alltid in, väntar nån halvtimme efter start med att börja kolla och spelar sen förbi reklamen som annars får mig på dåligt humör. Thank God för inspelningsbar dvd/hårddisk. Det lilla breaket nu beror på att vi fick ett emergency; slut på blöjor. Så pappan handlar blöjor på stan och jag sitter här.

Ska avancera till duschen, hoppa i min mysiga kimono och sen fortsätta tv-kvällen.

4 kommentarer:

Karin sa...

Skön dag! Vädret är ju grymt...

Kom på att vi inte fått veta hur det gick med din shoppingfria månad? Känns som att det borde gått bra då du verkar vara en konsekvent tjej :)

karin sa...

Ja..precis Fiaälsklingsvännen.
Hur gick det där med shoppingfria månaden?
Jag som skrev att jag kände dig!:)
Å det gjorde jag så rätt
Kram

Sofia sa...

Kära Karin B och Karin W.
Nu är det så här att det gick riktigt bra med den shoppingfria månaden. Det har gått mer än en månad och jag handlade ett klädesplagg till mig själv för första gången förra torsdagen... och det var ett måste med tanke på vad jag sysslade med i helgen.

I övrigt har jag handlat nåt enstaka plagg till Stella, som hon faktiskt behövde.

Så jag tycker att jag klarade det riktigt bra :)

Karin B sa...

Det tycker jag med :) Bra gjort! Om jag inte kände mig själv så bra hade jag kunnat testa men jag vet hur det skulle sluta...