torsdag, september 23, 2010

Bättre att ångra det man gjort än det man inte gjort

Torsdag och hela veckan har snart gått. Kan inte hävda att det varit någon kanonvecka men helt okej. Ljusglimtarna har bland annat varit babysången i går och alla andra stunder, små som stora, med världens gladaste lilla tjej. Tur att jag har henne och min älskade man, då glömmer man lätt att katterna kissade ner mitt fluffiga duntäcke, att folk i ens närhet beter sig allt annat än bra och att SD kom in i riksdagen. Eller, glömmer gör man inte, men man väljer att fokusera på det bästa man har.

Just nu är lillhjärtat avlämnad hos sin farmor. Jag måste jobba och Stefan får inte pappaledigt för sin chef så det är en himla tur att farmor kan ställa upp nån eftermiddag då och då.

Angående rubriken så är det faktiskt så. Man kan inte gå genom livet och önska att man gjorde saker, man måste våga göra dem också. När möjligheter ges tar man dom, fast det innebär en viss stress och press och vånda. Så har det varit för mig den här veckan. Ska jag? Ska jag inte? Har nu kommit fram till att jag ska. Det jag ska göra händer i Stockholm så jag tar med familjen dit. Först hade jag tänkt åka själv men insåg att jag behöver dem. Min familj. Jag behöver ha dem där nära mig. Så jag ska i detta nu boka ett hotellrum för två nätter för tre. Hyfsat flott ska det vara, och centralt. Jag älskar verkligen att bo på hotell och det är ju så skönt också. Behöver "bara" ha med kläder och vagn typ. Inte allt annat.

Bjuppar på några bilder då.
Har kommit på knepet för att få Stella att låta bli katternas mat när de äter. Man ger henne ett kex. I och för sig så delar hon mig sig till kattungarna men hon låter i alla fall deras mat vara.



Ett leksaksslagfält. Jag fattar inte hur någon som är så liten kan ställa till så mycket oreda på så kort tid som hon kan. När de flesta leksakerna är ur backarna går det utmärkt att hoppa i själv.



Isis och Ramses har blivit riktiga polare och sover päls mot päls och myser. Skulle föreviga det när Stella i vanlig ordning drog Isis i huvudet dit hon tyckte att katten skulle ligga.

4 kommentarer:

Anna sa...

Håller med om din rubrik! vad härligt och se bilder på lilltösen och katterna, jag blev så full i skratt när jag läste om hur du får ge henne kex medan katterna äter.. Vet inte hur många gånger Alva badat i våra hundars vattenskål för att jag har glömt att ställa upp den. Hoppas ni får en mysig helg i Sthlm! kram

Anonym sa...

vad händer i Sthlm?? :)

Marina sa...

Har ingen aning om vad som händer i Stockholm, men jag hoppas att det går bra.
Angående ventilationsfrågan till dagis så har jag hittat en handbok för kök som SKL har gett ut, där står även kraven på ventilationen -kommer mer info i mailen. Trevlig Helg!//Marina

Sofia sa...

Anna: Haha, ja de är för söta våra småtjejer. Bör tilläggas att jag oftast ställer upp mat och vatten för att slippa rensa hennes mun från kattmat ;)

Anonym: Anonyma får under inga omständigheter några svar ;)

Marina: Toppen, du är en klippa! :) Jag ska berätta vad jag åkt på för tok när vi ses nästa gång. Trevlig helg du med! Kram.